aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ εντολή Παπασταύρου στον Άνχελ Γκόμεθ

Η εντολή Παπασταύρου στον Άνχελ Γκόμεθ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος πέρασε από τις 29 Μαΐου, μετά την απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στα χέρια του Σταύρου Παπασταύρου. Ο Κύπριος επιχειρηματίας, που εδρεύει στην Αμερική, θα έλθει εκ νέου αύριο βράδυ στην Κύπρο. Θα είναι η πρώτη φορά μετά την πιο πάνω ιστορική απόφαση για τον Σύλλογο.

Ο Παπασταύρου θα έλθει, με στόχο να στελεχώσει το Δ.Σ. της εταιρείας και μαζί με τους συνεργάτες του να κάνουν τις επόμενες κινήσεις. Ο ίδιος θα κατέχει τη θέση του προέδρου και εκτός απροόπτου στο Δ.Σ. θα βρίσκονται και οι Μίνως Χαραλάμπους, Νικόλας Γεωργιάδης, Δημήτρης Γρηγόρη, Νίκος Χαραλαμπίδης και απομένει να ξεκαθαρίσει ποιος άλλος ένας θα συμπληρώσει την εξάδα, ενώ άλλα τρία μέλη θα είναι εκπρόσωποι του σωματείου.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Έπεσε στις €400.000 ο Κρίστιανσεν, αλλά…

Ο τεχνικός διευθυντής έχει πάρει το πράσινο φως από τον επενδυτή όπως προβεί στις απαραίτητες προσθήκες που θα επαναφέρουν την Ομόνοια στο προσκήνιο. Μέχρι την κάθοδό του στην Κύπρο, ενδέχεται να προκύψει και η πρόσληψη του προπονητή, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως θα είναι ισπανόφωνος. Ο Παπασταύρου θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και τον προπονητή αλλά και περαιτέρω άτομα που θα στελεχώσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Διαβάστε επίσης: Δεν δίνει δεκάρα για Μιχαΐλοφ – «Ανήκω στην Ομόνοια»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ