aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ ενημέρωση της Ομόνοιας για τους δύο θετικούς στον κορωνοϊό παίκτες

Η ενημέρωση της Ομόνοιας για τους δύο θετικούς στον κορωνοϊό παίκτες

Στην κάμερα της PrimeTel μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου, πριν το μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για τους παίκτες που βρέθηκαν θετικοί στον ιό: «Κληθήκαμε να διαχειριστούμε μια δύσκολη κατάσταση. Έπρεπε να ενεργήσουμε άμεσα ώστε να απομονώσουμε την ενδεχόμενη μετάδοση του ιού. Αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα, ήταν θετική η αντίδραση μας. Περιοριστήκαμε στα δύο. Οι ποδοσφαιριστές μας σιγά σιγά θα επιστρέψουν. Βάση πρωτοκόλλων είναι 14 μέρες υποχρεωτικός περιορισμός. Αν είναι αρνητικοί, τότε θα επιστρέψουν. Αν όχι τότε θα μείνουν ακόμα λίγες μέρες».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Το παιχνίδι σήμερα είναι δύσκολο. Η ΑΕΛ είναι δύσκολη ομάδα, οργανωμένη και δυσκολοκατάβλητη. Θα χρειαστεί προσπάθεια. Η ομάδα μας προέρχεται από βεβαρημένο πρόγραμμα, όμως είναι σημαντικό να κερδίσουμε. Θα ξεκουραστούμε στην διακοπή και θα επανέλθουμε για το δύσκολο πρόγραμμα. Είναι χαρά μας που θα παίξουμε αυτούς τους αγώνες. Σκοπεύουμε να διαχειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο αυτή την ευρωπαϊκή πορεία. Στόχος είναι να κυριαρχήσουμε στα επόμενα χρόνια, όμως είμαστε προσγειωμένοι. Δοκιμάζεται η ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις, όμως θα μάθουμε πολλά και θα δούμε τι θέλει βελτίωση και τι όχι. Να μας βγάλει καλύτερους αυτή η σεζόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ