aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ ενημέρωση για Χριστοφή - Πόσο καιρό θα μείνει εκτός

Η ενημέρωση για Χριστοφή – Πόσο καιρό θα μείνει εκτός

Ο Δημήτρης Χριστοφή ταλαιπωρείται από συνδεσμική κάκωση σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από πλευράς Ομόνοιας, μετά τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε χθες. Θα ακολουθηθεί και η θεραπευτική αγωγή και εκτιμάται ότι ο διεθνής Κύπριος επιθετικός θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, σε περίπου 2-3 βδομάδες.

To γεγονός ότι το μεθεπόμενο σαββατοκύριακo θα υπάρχει διακοπή πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Κύπρου, είναι θετικό για τον Δημήτρη Χριστοφή ο οποίος δεν θα χάσει περισσότερα παιχνίδια της ομάδας του. Θα είναι ευχής έργον για τον Ολίβα να έχει ετοιμοπόλεμο τον 30χρονο επιθετικό στην αμέσως επόμενη επίσημη υποχρέωση της ομάδας, που θα είναι στις 15 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο το Παραλίμνι στο ΓΣΠ.

Φαντάζει δύσκολο να είναι έτοιμος για το εκτός έδρας παιχνίδι της Εθνικής με τη Νορβηγία στις 6 Σεπτεμβρίου, στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Εθνών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ