aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ εμφάνιση (πάλι) αντικείμενο συζήτησης

Η εμφάνιση (πάλι) αντικείμενο συζήτησης

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Για άλλη μια βδομάδα το βασικό αντικείμενο συζήτησης των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, στην τακτική του συνεδρία (16:00), θα είναι η εμφάνιση της ομάδας. Παρόλο που η ομάδα έφθασε στη νίκη με ανατροπή, η παρουσία της ήταν για άλλη μια φορά προβληματική.

Το γεγονός αυτό αλλά και οι αντιδράσεις του κόσμου, δεν περνούν απαρατήρητα από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα οποία θα αναλύσουν την κατάσταση ως έχει και πώς μπορεί να διαφοροποιηθεί.

Οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες και παρά τις υποσχέσεις της τεχνικής ηγεσίας για αλλαγή της εικόνας και βελτίωση των αδυναμιών, η Ομόνοια αν και πέρασαν πέντε αγώνες πρωταθλήματος, δεν έχει πείσει. Καλό το αήττητο, παρόλο που ο στόχος ήταν το απόλυτο στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, όμως μεσοαμυντικά παραπαίει όποιος κι αν είναι ο αντίπαλός της.

Θα ζητηθούν εκ νέου εξηγήσεις από την τεχνική ηγεσία, που αναμένεται να πιστωθεί και πάλι, με την ελπίδα ότι αυτά που υπόσχεται θα παρουσιαστούν και εντός αγωνιστικού χώρου. Το ματς που ακολουθεί, με τον Απόλλωνα, είναι το πρώτο ντέρμπι της σεζόν και η Ομόνοια θα κληθεί να δώσει σημαντικές εξετάσεις και θα κριθεί πολύ πιο αυστηρά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ