aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ εκτίμηση και η αισιοδοξία

Η εκτίμηση και η αισιοδοξία

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μετά το διήμερο ρεπό, οι πράσινοι επιστρέφουν το απόγευμα στο «Ηλίας Πούλλος» για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, που είναι την Κυριακή με τον Εθνικό στο ΓΣΠ.

Στο «τριφύλλι» μετράνε αντίστροφα και το βλέμμα είναι επικεντρωμένο στους Λόπες, Γουίλιαμ και Άλεξ Σοάρες, που ως γνωστόν αντιμετώπισαν το προηγούμενο διάστημα πρόβλημα τραυματισμού. Θα επαναξιολογηθεί η κατάστασή τους. Η εκτίμηση είναι πως και οι τρεις τους θα είναι έτοιμοι μέχρι την Κυριακή, όμως περισσότερα ίσως να μπορούν να λεχθούν σήμερα ή της επόμενες μια – δυο μέρες.

Επικρατεί αισιοδοξία πως, η Ομόνοια θα πάει στο πρώτο επίσημο ματς πλήρης. Εφόσον δηλώσει πανέτοιμος ο Λόπες, που ως γνωστόν τραυματίστηκε στον ώμο στο φιλικό ματς με τη Νέα Σαλαμίνα (13 Αυγούστου), τότε είναι ορατό το ενδεχόμενο η Ομόνοια να παρουσιαστεί με 4-4-2. Σχηματισμός που αναμένεται να εφαρμόσει σε πολλά παιχνίδι ο τεχνικός των πρασίνων, ιδιαίτερα με μικρομεσαίες ομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ