aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ ευκαιρία της Ομόνοιας να «κτυπήσει» από αριστερά την Γρανάδα

Η ευκαιρία της Ομόνοιας να «κτυπήσει» από αριστερά την Γρανάδα

Με τον Σάντσεθ Μαρτίνεθ στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί η Γρανάδα στο ΓΣΠ κόντρα στην Ομόνοια για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής θα κάνει ντεμπούτο με την ανδρική ομάδα της Γρανάδα, αφού χρησιμοποιείται εσπευσμένα λόγω έλλειψης άλλων επιλογών.

Ο βασικός δεξιός μπακ Ντιμίτρι Φουλκέ και ο αναπληρωματικός Κίνι βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ (έμεινε στην Ισπανία με συμπτώματα κορωνοϊού) σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης προόριζε τον ακραίο επιθετικό Αντόνιο Πουέρτας για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.

Ο Ισπανός εξτρέμ ταξίδεψε στην Κύπρο, όμως ανήμερα της αναμέτρησης εμφάνισε συμπτώματα που ομοιάζουν σε αυτά τα κορωνοϊού και τέθηκε σε καραντίνα. Έτσι, επιστρατεύτηκε ο 20χρονος Μαρτίνεθ, ο οποίος την περσινή σεζόν κατέγραψε 17 συμμετοχές στη δεύτερη ομάδα της Γρανάδα αγωνιζόμενος ως κεντρικός αμυντικός και όχι δεξί μπακ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ