aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Η εμπιστοσύνη μας στο τεχνικό τιμ είναι η ίδια»

«Η εμπιστοσύνη μας στο τεχνικό τιμ είναι η ίδια»

Κυκλοφορεί σήμερα το 5ο τεύχος του Match Program της Ομόνοιας και διατίθεται στο γήπεδο σε έντυπη μορφή και στο διαδίκτυο σε ηλεκτρονική (διαβάστε εδώ  διαδικτυακά). Μεταξύ άλλων δημοσιεύονται θερμές ευχαριστίες από την Ομόνοια στους χορηγούς του 4ου τεύχους, τις εταιρίες Gree και Dimco.

Σε αυτό το τεύχος μπορείτε να διαβάσετε τον σύντομο χαιρετισμό του β΄ γενικού γραμματέα, Ανδρέα Πασιουρτίδη, το ρόστερ των δύο ομάδων (Ομόνοια-ΑΕΛ), στατιστικά στοιχεία, σύντομη παρουσίαση του ποδοσφαιριστή Ζαΐλσον Αραούζο, τα τελευταία νέα του Συλλόγου και άλλων τμημάτων, πλούσιο φωτορεπορτάζ, την ενότητα «Κορυφαίοι Ποδοσφαιριστές»: Ανδρέα Καρυόλου.

Αναλυτικά το μήνυμα του Πασιουρτίδη:

«Χρονικά είναι μια δύσκολη συγκυρία για την Ομόνοια. Δυστυχώς, το ξεκίνημά μας στο πρωτάθλημα, δεν θα μπορούσε να το προβλέψει ούτε και ο πιο απαισιόδοξος οπαδός μας. Λίγο η αστοχία μας, λίγο τα ατομικά λάθη, λίγο η ατυχία μας, αλλά και κάποιοι άλλοι παράγοντες, μας άφησαν με οκτώ βαθμούς σε έξι αγώνες. Η πίστη μας, ωστόσο, στην ομάδα, δεν κλονίζεται. Η εμπιστοσύνη μας στο τεχνικό επιτελείου είναι η ίδια. Η αισιοδοξία μας παραμένει. Η αποφασιστικότητά μας για να επιτύχουμε, είναι ακόμη μεγαλύτερη. Δεν το βάζουμε κάτω, πεισμώνουμε ακόμη περισσότερο. Άλλωστε, από το 1948 μάθαμε να παλεύουμε στα δύσκολα και στο τέλος να βγαίνουμε νικητές. Αυτό θα γίνει και τώρα.

Προχωρήσαμε σε ριζικές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό μας τμήμα, ακριβώς για να μπορέσουμε να κτίσουμε μια Ομόνοια ισχυρή, εντός και εκτός γηπέδου. Χρειάζεται να δουλέψουμε με ηρεμία, με καθαρό μυαλό και μακριά από ακρότητες και τάσεις μηδενισμού. Σε αυτή την πορεία θα κρατούμε τα θετικά, θα βελτιώνουμε τις αδυναμίες, θα καλύπτουμε τα κενά και θα εξελισσόμαστε, σε όλους τους τομείς. Ζητάμε από τον κόσμο να κάνει υπομονή, να παραμείνει δίπλα στην ομάδα, να την πιστώσει με καλή διάθεση και θετική ενέργεια. Είμαστε βέβαιοι πως στο τέλος θα νιώσει ξανά περήφανος για την Ομόνοια. Αυτή είναι η μοναδική οδός, για να κάνουμε την ομάδα μας ξανά μόνιμη πρωταγωνίστρια στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Με αυτές τις σκέψεις, χαιρετίζω την 5η έκδοση του προγράμματος αγώνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ