aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ δράση των αθλητικών τμημάτων του ΑΣΟΛ

Η δράση των αθλητικών τμημάτων του ΑΣΟΛ

Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτήν την εβδομάδα (18/11 – 24/11) και τα έξι αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ, και το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας εξέδωσε την πιο κάτω ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Η ομάδα ποδοσφαίρου μετά την διακοπή συνεχίζει τις υποχρεώσεις της για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το Σάββατο (19:00) φιλοξενείται στο «Τάσος Μάρκου» από την ENΠ με στόχο τη νίκη για να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Μέχρι στιγμής η ομάδα μας έχει μαζέψει 18 βαθμούς με απολογισμό πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.

Tην πρώτη φετινή της ήττα γνώρισε η πετοσφαιρική ομάδα, χάνοντας με 3-1 σετ από τον ΑΠΟΕΛ στο Λευκόθεο για την 5η αγωνιστική. Με τέσσερεις νίκες και μία ήττα η ομάδα μας βρίσκεται στην 2η θέση, δύο βαθμούς πίσω από τον Παφιακό τον οποίο φιλοξενεί την Παρασκευή στις 20:00 και θα επιχειρήσει να τον προσπεράσει ξανά στη βαθμολογία.

Η ομάδα φούτσαλ μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ με 1-4 και την διατήρησή της στην κορυφή με τέσσερεις νίκες σε τέσσερεις αγώνες, φιλοξενείται απόψε στις 21:15 από τον Αραράτ ψάχνοντας την πέμπτη σερί επιτυχία.

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου επιβλήθηκε χθες με το εμφαντικό 11-0 της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Champions Ύψωνα και σκαρφάλωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς. Το «τριφύλλι» πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές μετρώντας έξι νίκες και δύο ήττες. Την ερχόμενη Κυριακή αγωνίζεται εκτός έδρας απέναντι στη Λευκοθέα η ώρα 11:00.

Την πρώτη της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η ομάδα καλαθόσφαιρας. Οι «πράσινοι» επικράτησαν του ΑΠΟΠ με 87-76 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League. Η ομάδα μας βρίσκεται στην 8η θέση με έξι βαθμούς και βλέπει τη συνέχεια απέναντι στην ΕΘΑ εκτός έδρας το ερχόμενο Σάββατο στις 16:00.

Η γυναικεία ομάδα πετόσφαιρας έχασε εκτός έδρας με 3-0 σετ από την AEK για την 4η αγωνιστική. Αύριο η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΛ στις 20:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ