aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ δράση των αθλητικών τμημάτων της Ομόνοιας

Η δράση των αθλητικών τμημάτων της Ομόνοιας

Τρία από τα αθλητικά τμήματα της Ομόνοιας συνεχίζουν αυτή τη βδομάδα τις υποχρεώσεις τους στη νέα σεζόν, ενώ άλλα τρία βρίσκονται ακόμη σε περίοδο προετοιμασίας.

Αναλυτικά η ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

Η ομάδα ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Πάφο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής και θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στα επιτυχημένα αποτελέσματα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης”, στην Πάφο και θα ξεκινήσει στις 18:00. Η ομάδα μας με απολογισμό 10 βαθμούς σε τέσσερις αγώνες βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Το τμήμα φούτσαλ συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε την περσινή σεζόν! Μετά την πρόκριση στο Main round, η ομάδα μας κατέκτησε το Σούπερ Καπ και πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο της νέας χρονιάς! Το τμήμα φούτσαλ του Σωματείου μας κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ με 7-3 και σήκωσε το 12ο τρόπαιο (5 πρωταθλήματα, 5 κύπελλα, 2 ασπίδες) στην ιστορία του. Πλέον, η προσοχή έχει στραφεί στην έναρξη του πρωταθλήματος και στο αυριανό (21:30) παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Λατσιών στο «Ελευθέρια».

Η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες των δύο πρώτων αγωνιστικών. Γνώρισε την ήττα στο 89΄ από την ισχυρή Pyrgos Limassol FC με 1-0 και παρέμεινε 3η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς. Αυτή την αγωνιστική έχει δύσκολη αποστολή, καθώς υποδέχεται την Απόλλων Ladies. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή και θα αρχίσει στις 11:00.

Η μπασκετική ομάδα βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασία ενόψει έναρξης του πρωταθλήματος. Στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι της κέρδισε τον ΑΠΟΠ εκτός έδρας με 57-87, ενώ το Σάββατο (18:00) θα δώσει ακόμη ένα απέναντι στον Απόλλωνα στη Λεμεσό. Η έναρξη του νέου πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για τις 11–13 Οκτωβρίου 2019.

Η ομάδα πετόσφαιρας προετοιμάζεται ενόψει την έναρξης του πρωταθλήματος με στόχο να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στις εγχώριες διοργανώσεις. Η ομάδα μας θα φιλοξενήσει την ΑΕ Καραβά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η οποία είναι ορισμένη για την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.

Η γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα μετά από ένα χρόνο στην δεύτερη κατηγορία ανεβαίνει στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας. Οι πετοσφαιρίστριες μας προετοιμάζονται για μια αγωνιστική χρονιά, σαφέστατα πιο δύσκολη από την περσινή. To πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 22 Οκτωβρίου με την ομάδα μας να αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στην Ολυμπιάδα Νεαπόλεως.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ