aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Η δράση των αθλητικών τμημάτων της Ομόνοιας

Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτήν την εβδομάδα (14/10 – 20/10) τα πέντε από τα έξι αθλητικά τμήματα της Ομόνοιας. Μόνο η γυναικεία ομάδα πετόσφαιρας θα ριχτεί στη «μάχη» την επόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε αναλυτικά:

Η ομάδα ποδοσφαίρου επιστρέφει στη δράση μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την Κυριακή (18:00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, την Ανόρθωση εκτός έδρας. Μέχρι στιγμής η ομάδα μας έχει μαζέψει 10 βαθμούς και βρίσκεται ισόβαθμη με την Ανόρθωση στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών πρόσθεσε ακόμη ένα τίτλο στο παλμαρέ της! Πανηγύρισε, την Παρασκευή το βράδυ, την κατάκτηση του Σούπερ Καπ με τη νίκη της 3-1 επί του Παφιακού. Αυτός ήταν ο 16ος τίτλος στην ιστορία της ομάδας μας! Την ερχόμενη Παρασκευή (18/10, 20:00) αρχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα με τον εντός έδρας αγώνα της πρεμιέρας απέναντι ΑΕ Καραβά.

Η ομάδα φούτσαλ ολοκλήρωσε τις ευρωπαϊκες της υποχρεώσεις στο Main Round του Champions League και τώρα στρέφει την προσοχή της στις εγχώριες διοργανώσεις. Την Πέμπτη (17/10, 20:30) φιλοξενεί την Αθηένου για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας αν και κοίταξε στα μάτια τον μεγάλο αντίπαλό της δεν μπόρεσε να αρχίσει νικηφόρα το νέο πρωτάθλημα, αφού στην πρεμιέρα δέχθηκε την εντός έδρας ήττα από τον Κεραυνό με 76-84. Αυτή την Κυριακή (20/10) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΑΠΟΕΛ. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 12:00 και θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο.

Η ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τις Απόλλων Ladies και πλέον στρέφει την προσοχή της στον Κυριακάτικο αγώνα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό Στάδιο Πύλας και θα αρχίσει στις 11:00.

Η γυναικεία ομάδα πετόσφαιρας ολοκληρώνει σιγά-σιγά την προετοιμασία της ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της. Η πρεμιέρα στο πρωτάθλημα πρώτης Κατηγορίας είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 22 Οκτωβρίου. Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει με τον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Ολυμπιάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ