aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ δίωρη «ανάκριση» του Μπεργκ από τους Ομονοιάτες στο πιάτο σας (video)

Η δίωρη «ανάκριση» του Μπεργκ από τους Ομονοιάτες στο πιάτο σας (video)

Στα ερωτήματα των φίλων της Ομόνοιας απάντησε ζωντανά, μέσω live Streaming, ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ. Ο Νορβηγός τεχνικός μίλησε για την έως τώρα παρουσία του στην ομάδα, για τη συνεργασία του με τα άτομα της Ομάδας Προγραμματισμού, για το ενδεχόμενο μετεγγραφών, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία του να παραμείνει στην Ομόνοια και γι’ άλλα χρόνια.

«Το πιο σημαντικό πράγμα που έχουμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να μπορέσουμε να νικήσουμε την πανδημία και να ελέγξουμε τον κορωνοϊο και να πω ένα ευχαριστώ στους επαγγελματίες υγείας που με τη δουλειά τους σώζουν ζωές», ήταν το αρχικό του σχόλιο για όλα όσα βιώνει ο πλανήτης με την πανδημία του κορωνοϊού.

Ακολούθως αναφέρθηκε στην έως τώρα συνεργασία του στην Ομόνοια: «Είμαι πολύ χαρούμενος με τη συνεργασία στην ομάδα και με τη βελτίωση που υπάρχει. Απολαμβάνω τη δουλειά στην Ομόνοια που είναι μεγάλη δουλειά και ευθύνη. Βλέπω πόσο ο κόσμος αγαπά την ομάδα. Πριν να έρθω Κύπρο δεν ήξερα τόσα πολλά για τον κόσμο, αλλά τώρα ξέρω και αυτό το πάθος είναι αυτό που κάνει την δουλειά μας τόσο καλή».

Αν θα ήθελε να γίνει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον της Ομόνοιας: «Δεν θέλω να γίνω ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, θέλω να είμαι ο εαυτός μου, ο Μπεργκ. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι ένας απ’ τους καλύτερους στον κόσμο και αυτά που πέτυχε πολύ λίγοι τα έχουν πετύχει ή σκεφτεί. Μπορείς να πάρεις κάποια πράγματα από αυτόν, όμως κανείς δεν μπορεί να πετύχει μόνος του, και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε βρει πολύ καλά άτομα για να συνεργαστεί. Το ποδόσφαιρο δεν είναι όπως ένας σπρίντερ που τρέχει μόνος του αλλά χρειάζεται μια συνεργασία για να πετύχεις κάτι που υπάρχει τώρα στην Ομόνοια».

Ερωτηθείς για το αν η Ομόνοια μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, απάντησε: «Το αν θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα ή όχι είναι νωρίς να το πούμε. Δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσουμε ή αν θα ξεκινήσουμε ξανά και αναμένουμε τις αποφάσεις. Εύχομαι να ξεκινήσει ξανά και να παίξουμε στο γήπεδο. Ελπίζω όμως πως όταν ξεκινήσουν να παίξουμε τα 9 παιχνίδια όπως θέλουμε. Θα είναι οριακό γιατί δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις πρώτες 3-4 ομάδες. Σε σχέση με το πως ξεκινήσαμε προοδεύσαμε πολύ και αυτό μας κάνει χαρούμενους. Δεν ξέρουμε για τη συνέχεια αλλά αυτό που θα κάνουμε είναι να φροντίσουμε και να είμαστε στο καλύτερο επίπεδο».

Αν πιστεύει πως η Ομόνοια μπορεί να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: «Είναι νωρίς να πούμε κάτι, μιας και πρέπει να τελειώσει η φετινή σεζόν. Όμως αν η ομάδα τα καταφέρει και αγωνίζεται στα προκριματικά, δεν βλέπω κανένα λόγο να μην το παλέψουμε και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας. Θα είναι δύσκολο λόγω επιπέδου, όμως γι’ αυτό το ποδόσφαιρο είναι όμορφο άθλημα. Υπάρχουν οι πιθανότητες και θα τις διεκδικήσουμε. Θα είναι φανταστικό αν μπούμε στους ομίλους, όμως αν δεν το καταφέρουμε θα είναι σημαντική εμπειρία».

Αν η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα είναι ο στόχος για τη νέα σεζόν: «Θα θέλαμε ναι εάν τα πράγματα ολοκληρωθούν φυσιολογικά και ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν κανονικά, να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα τη επόμενη. Δε ξέρουμε όμως τη δεδομένη στιγμή αν θα ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο να κάνεις τώρα μακροπρόθεσμους σχεδιασμούς, όμως αν όλα πάνε καλά φέτος, ναι θα θέλαμε τη νέα χρονιά να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα».

Για το αν η διακοπή του πρωταθλήματος έχει ωφελήσει κάποιες ομάδες: «Πιστεύω θα είναι ίδια τα δεδομένα για όλους, γιατί όλοι βιώνουν τη διακοπή και το τι φέρνει. Όλοι βιώνουμε τη διακοπή, θα είναι ίδιες οι συνέπειες».

Ερωτηθείς για τους δανεικούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει στο ρόστερ της φέτος η Ομόνοια: «Είναι όλοι τους καλοί παίκτες, είμαστε χαρούμενοι που τους έχουμε, όμως για την ώρα δύσκολο να κάνουμε μακροπρόθεσμο προγραμματισμό. Ακόμη και ο Ακιντόλα που ήρθε τον Ιανουάριο εγκλιματίστηκε στην ομάδα και συνδέθηκε. Επίσης, ο Φαμπιάνο είναι πολύ καλός και επιστρέφει από τραυματισμό. Θα πρέπει να συζητήσουμε και με τις ομάδες τους και αν δεν μείνουν θα πρέπει να βρούμε τις λύσεις. Μας αρέσουν όλοι και θα προσπαθήσουμε να τους κρατήσουμε».

Αν η ομάδα θα παρουσιάσει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο, που είχε πριν τη διακοπή: «Εύχομαι να μπορέσουμε να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε πριν τη διακοπή. Δουλεύουμε και τώρα, αλλά είναι διαφορετικό απο το σπίτι. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε. Έχουμε πολύ καλό προσωπικό που δουλεύει, έχουμε παίκτες επαγγελματίες που δουλεύουν για να κρατήσουν σε καλό επίπεδο τον εαυτό τους. Εύχομαι να έχουμε χρόνο με την επανέναρξη των προπονήσεων να δουλέψουμε μαζί. Θα συνεχίσουμε με τον τρόπο δουλειάς και πριν τη διακοπή. Δεν θα ξεχάσουμε αυτά που κάναμε και θα προσπαθήσουμε να είμαστε στο επίπεδο που ήμασταν πριν. Δουλεύουν ατομικά προγράμματα οι παίκτες με συγκεκριμένες ασκήσεις στο σπίτι και με τρέξιμο εκτός. Λογικά η φυσική τους κατάσταση θα είναι οκ, όμως σίγουρα θα είναι διαφορετική από ότι με τις προπονήσεις στο γήπεδο».

Ερωτηθείς για τους πέντε τερματοφύλακες που υπάρχουν στην ομάδα: «Ναι έχουμε πολύ καλούς τερματοφύλακες και αυτό είναι γιατί είχαμε τους τραυματισμούς των Ουζόχο και Παναγή. Ήρθε ο Φαμπιάνο και τραυματίστηκε μετά και γι’ αυτό ήρθε και ο Παντίλιμον. Κάποιοι έχουν συμβόλαιο και κάποιοι όχι. Έχουμε και τον Κυριακίδη που τα πήγε καλά όταν αγωνίστηκε. Αυτό είναι ένα θέμα που θα συζητήσουμε όταν τελειώσει η χρονιά και θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε και τι είναι εφικτό να κάνουμε. Δεν είναι όμως κάτι που θα αποφασίσουμε τώρα».

Για το αν πρέπει ο φετινός στόχος να είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Το δεδομένο είναι πως σε κάθε αγώνα πάμε για τη νίκη. Είδαμε τους φίλους της ομάδας στον αγώνα εκτός έδρας με την ΑΕΛ που ήρθαν πάνω από πέντε χιλιάδες. Όλοι μας βλέπουμε την προοπτική που υπάρχει. Δεν χρειάζεται να κάνουμε μεγάλες δηλώσεις και πρέπει να δουλεύουμε κάθε μέρα για το καλύτερο. Αυτός είναι ο τρόπος που μας αρέσει να δουλεύουμε και με αυτό τον τρόπο στο τέλος».

Ποιός είναι ο αγαπημένος του παίκτη από το ρόστερ: «Προσπαθώ να μην έχω αγαπημένους παίκτες. Όλοι που έχουμε είναι σημαντικοί και αγαπημένοι μου. Σίγουρα κάποιοι είναι καλύτεροι από άλλους, όμως όλοι είναι σημαντικοί. Στις ομάδες αυτό που ισχύει είναι πως ο καθένας μπορεί να δώσει διαφορετικά πράγματα. Αυτός είναι ο ορισμός της ομάδας».

Για τους Κακουλλή, Τζιωνή και τους άλλους νεαρούς Κύπριους παίκτες και αν πιστεύει ότι μπορούν να αποτελέσουν το μέλλον της ομάδας: «Είμαι πολύ χαρούμενος με την εξέλιξη τους. Είναι πολύ σημαντικό για ένα σύλλογο να αναδεικνύει νεαρούς και να μπαίνουν στην ομάδα. Όλοι προοδεύουν και αναπτύσσονται. Ο Τζιωνής φάνηκε άτυχος με έναν τραυματισμό, όμως τώρα που επέστρεψε κάνει καλά παιχνίδια. Ο Λοϊζου τα πάει πολύ καλά. Ο Κακουλλής που είναι λίγο πιο έμπειρος από τους υπόλοιπους, έχει εξελιχθεί όποτε αγωνίζεται τα πάει καλά. Ο Κυριακίδης τα πάει πολύ καλά, κάνει πολύ δουλειά και φεύγει τελευταίος από τις προπονήσεις. Ο Χαράλαμπος επίσης τα πάει πολύ καλά και είναι σημαντικό πως όλοι μαθαίνουν από πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Θεωρώ πως στα επόμενα χρόνια θα έχουμε και άλλους. Για την ώρα είναι νεαρά ταλέντα και έχουν χρόνο μπροστά τους για να δουλέψουν και να εξελιχθούν. Εξαρτάται και από τους ίδιους αλλά και από τα άτομα που είναι κοντά τους. Πρέπει να δουλέψουν και να πάρουν ευκαιρίες».

Ερωτηθείς για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του και αν θα ήθελε να μείνει και πολλά χρόνια: «Το συμβόλαιο μου είναι γι’ αυτή τη χρονιά και μάλλον για την επόμενη. Είμαι ευχαριστημένος και θέλω να συνεχίσω όπως και η ομάδα μάλλον. Επαγγελματικά η Ομόνοια μου δίνει όλα όσα θέλω. Όλα είναι πολύ καλά και ο στόχος μου είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι. Ναι, θα ήθελα να μείνω για πολλά χρόνια. Είμαι χαρούμενος εδώ και από επαγγελματικής πλευράς απολαμβάνω να δουλεύω εδώ με αυτή την ομάδα και την ατμόσφαιρα. Μου αρέσει και η ζωή και ο κόσμος στην Κύπρο, αλλά αυτά είναι δευτερεύοντα. Θα ήθελα να μείνω πολλά χρόνια στην ομάδα, όμως στο ποδόσφαιρο ξέρουμε όλοι πως εάν υπάρχει ένα διάστημα που δεν έρχονται τα αποτελέσματα, ο κόσμος θέλει να φύγεις».

Για το αν επηρεάζει η πανδημία το μετεγγραφικό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν: «Θα επηρεάσει όλες τις ομάδες στον κόσμο. Οι αλλαγές στην κοινωνία είναι μεγάλες. Κόσμος αρρωσταίνει και πεθαίνει. Η οικονομία θα επηρεαστεί, η κοινωνία θα επηρεαστεί, το ίδιο και το ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολο να εκτιμήσουμε πως θα είναι η κατάσταση σε μερικούς μήνες από τώρα. Το ποδόσφαιρο πάντα θα υπάρχει και θα είναι εκεί. Δίνει νόημα στην κοινωνία και χαρά σε πολλούς ανθρώπους».

Αν υπάρχουν και άλλα νεαρά ταλέντα στην ακαδημία: «Υπάρχουν κάποιοι παίκτες και μάλιστα κάποιες φορές προπονούνται με την πρώτη ομάδα. Δεν θα αναφερθώ σε ονόματα γιατί δε θεωρώ ότι είναι σωστό να πάρουν αυτή τη στιγμή προβολή. Εάν προπονούνται σωστά θα πάνω μπροστά».

Για τους Νεόφυτο Λάρκου και Σίμο Ταραπουλούζη, αλλά και τον πρόεδρος Σταύρο Παπασταύρου: «Είναι πολύ καλή η συνεργασία μας. Τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στο πως εργάζεται συνολικά η ομάδα. Είναι σημαντικό να έχουμε καλή επικοινωνία και κατανόηση για να γίνεται καλή δουλειά. Η επαφή που έχουμε καθημερινά είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Παίρνουμε αποφάσεις μαζί για σημαντικά ζητήματα, όμως για παράδειγμα στις μετεγγραφές. Στο ξεκίνημα με βοήθησαν πολύ. Με βοήθησαν πολύ στην αρχή γιατί γνωρίζουν το κυπριακό ποδόσφαιρο και το παζάρι. Θα ήταν αδύνατο χωρίς τη συνεργασία τους. Πάνω από όλους όμως είναι ο πρόεδρος ο οποίος με την παρουσία του προσφέρει σταθερότητα στην ομάδα όχι μόνο οικονομικά αλλά και με τις ιδέες του. Μπορεί να μην είναι στην Κύπρο όμως έχουμε επαφή καθημερινά και βοηθά πολύ με τις γνώσεις του και συμβάλει στο να αναπτύσσεται η ομάδα σωστά».

Ποιο παίκτη από άλλη ομάδα του κυπριακού πρωταθλήματος θα ήθελε στην ομάδα του: «Είναι δύσκολη ερώτηση. Δεν θα ήθελα τη δεδομένη χρονική στιγμή να μπω σε αυτή τη συζήτηση. Υπάρχουν καλοί παίκτες, το βλέπουμε από το πόσο ανταγωνιστικό είναι το πρωτάθλημα».

Εάν κάποια κυπριακή ομάδα τον προσέγγισε στο παρελθόν, πριν την Ομόνοια, απάντησε μονολεκτικά: «Όχι».

Εάν φοβάται κάποια ομάδα: «Δε φοβόμαστε καμία ομάδα, τις αντιμετωπίζουμε όλες με σεβασμό και είμαστε συγκεντρωμένοι στη δική μας ομάδα».

Εάν μίλησε με κάποιον παίκτη όταν δέχθηκε την πρόταση της Ομόνοιας για να μάθει περισσότερα: «Όταν ήμουν στη Λέγκια γνώριζα παίκτες που ήταν στην Κύπρο όπως ο Ορλάντο Σα και Ντόσα Ζούνιορ. Δε μίλησα μαζί τους, όμως μίλησα με άτομα που γνώριζαν την Κύπρο. Το πιο σημαντικό ήταν η συζητήσεις με τον Νεόφυο Λάρκου και τα όσα μου είπε για τον σύλλογο. Γνώριζα από την παρουσία άλλων κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη, έκανα και εγώ την μελέτη μου. Όταν ήρθα έμεινα έκπληκτος από την ατμόσφαιρα και τη σύνδεση του κόσμου με την ομάδα, αλλά και με του προσωπικού που με βοήθησε».

Για το αν η ομάδα χρειάζεται άλλο παίκτη στο χώρο της μεσαίας γραμμής:  «Έχουμε αρκετούς για τη μεσαία γραμμή, δε χρειαζόμαστε περισσότερους. Υπάρχει ανταγωνισμός και βάθος σε αυτή τη θέση. Είναι ο Γκόμες και ο Γκόμεθ, ο Κούσουλος και ο Τζιωνής και υπάρχουν και άλλοι που μπορούν να αγωνιστούν σε αυτή τη θέση. Δε θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε παίκτη στο κέντρο».

Σε περίπτωση που επαναρχίσει το πρωτάθλημα και είναι χωρίς κόσμο στις κερκίδες και με Κύπριους διαιτητές, απάντησε: «Θα είναι διαφορετικό να παίζουμε χωρίς τους οπαδούς μας, αλλά και πάλι μπορούμε να παίξουμε καλά. Το έζησα αυτό και στην Λέγκια όταν ο κόσμος ήταν τιμωρημένος. Είναι μια διαφορετική κατάσταση. Δε θα έχουμε την έξτρα βοήθεια, όμως ενδεχομένως μια λύση είναι να σκεφτόμαστε τους χιλιάδες οπαδούς μας που θα μας βλέπουν στην τηλεόραση και ν βάλουμε μεγάφωνα στο γήπεδο για να νιώθουμε το συναίσθημα. Όσον αφορά στους διαιτητές θα είναι το ίδιο για όλους. Η δουλειά του διαιτητή είναι δύσκολη, συνήθως όταν τελειώσει το παιχνίδι έχει 11 παίκτες να διαμαρτύρονται. Ειδικά τώρα που παίζεται τόσο γρήγορα το ποδόσφαιρο είναι δύσκολο. Θα είναι όμως για όλους το ίδιο και εμείς αυτό που θα κάνουμε είναι συγκεντρωθούμε σε εμάς και στο πως μπορούμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».

Για την άποψη του για τους μισθούς των παικτών και των προπονητών: «Δεν είμαι ειδικός για το οικονομικό κόστος που δημιουργείται τώρα. Να βρεθούν δίκαιες λύσεις για όλες. Η δουλειά αυτή είναι για πιο έξυπνους ανθρώπους, εμάς η δουλειά μας είναι στο γήπεδο».

Αν θέλει να κρατήσει κάποιους παίκτες και για τη νέα σεζόν και για το πόσες μετεγγραφές χρειάζεται η ομάδα το καλοκαίρι: «Είναι νωρίς για να μπούμε σε τέτοιες συζητήσεις. Έχουμε ακόμη πολλά παιχνίδια. Όταν έρθει η ώρα θα το συζητήσουμε. Υπάρχει ένα πλάνο αλλά είναι πολύ διαφορετικό να είμαστε στο τέλος της σεζόν. Υπάρχουν ανοικτά ζητήματα και θα πρέπει να περιμένουμε να περάσει ο χρόνος για να δούμε πιο αναλυτικά το θέμα».

Το πιο ξεχωριστό παιχνίδι στη φετινή σεζόν: «Είναι δύσκολο να ξεχωρίσω γιατί ήμασταν συνεπείς και σταθεροί καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Θα πω το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ. Ήμουν χαρούμενος από τη νοοτροπία της ομάδας και από την παρουσία του κόσμου».

Αν η διοίκηση τον ενημέρωσε για το μπάτζετ της νέας σεζόν: «Είναι νωρίς να απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα γιατί δεν γνωρίζουμε και τις συνέπειες αυτής της πανδημίας. Εστιάζουμε σε αυτούς τους μήνες που έχουμε μπροστά μας και μετά θα μπορούμε να απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα».

Αν πιστεύει ότι η ομάδα έχασε κάποιους βαθμούς από διαιτητικές αποφάσεις: «Σε κάθε σεζόν, πάντα υπάρχουν παιχνίδια που οι ομάδες αισθάνονται αδικημένες και κάποιες φορές έχεις έντονα συναισθήματα και εκφράζεσαι. Η δουλειά των διαιτητών είναι δύσκολη αλλά εμείς επικεντρωνόμαστε στο πως θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε».

Για τον Ορτέγα: «Ο ανταγωνισμός στην ομάδα είναι αρκετά υψηλός. Έπαιξε σε αρκετά παιχνίδια, προσπαθούμε όπως και με όλους τους παίκτες, να είναι στην καλύτερη κατάσταση. Δεν βλέπω ηλικίες, προσπαθώ να φτιάχνω την καλύτερη ενδεκάδα ανάλογα με τον αντίπαλο».

Ποιο το μακροπρόθεσμο και πιο το βραχυπρόθεσμο πλάνο στην Ομόνοια: «Οι στόχοι είναι ίδιοι με τον σύλλογο. Η Ομόνοια να είναι μία ανταγωνιστική ομάδα και ψηλά στις πρώτες θέσεις. Έτσι, έχεις περισσότερες πιθανότητές να διεκδικήσεις τον τίτλο. Θέλουμε να είναι ελκυστικός σύλλογος η Ομόνοια να κάνει περήφανο τον κόσμο της».

Το αγαπημένο του κυπριακό φαγητό: «Υπάρχουν καλά εστιατόρια με ψάρι στην Κύπρο. Σουβλάκια θα έλεγα».

Αν κρατά επαφή με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: «Τα τελευταία 1-2 χρόνια δεν μιλήσαμε αρκετά. Μίλησα μαζί του πριν έρθω στην Ομόνοια. Ήμουν παίκτης του για τρία χρόνια, όποτε τον έπαιρνα τηλέφωνο πάντα απαντούσε. Είναι άνθρωπος που του αρέσει να αφιερώνει χρόνο σε αυτούς που συνεργάστηκε. Πάντα είναι διαθέσιμος και νοιάζεται. Είναι καλό να κρατάμε αυτές τις σχέσεις».

Αν προτιμά Κύπριους ή ξένους διαιτητές: «Για εμένα δεν έχει σημασία. Είναι δύσκολο για τους διαιτητές. Εγώ θα προτιμούσα τους καλύτερους διαιτητές όπως θα ήθελα και τους καλύτερους παίκτες στην Ομόνοια. Υπάρχουν καλοί διαιτητές στην Κύπρο και η ευθύνη που έχουμε ως προπονητές και οι παίκτες μας είναι να συμβάλουμε ώστε και οι διαιτητές να έχουν καλή απόδοση».

Αν πιστεύει πως χρειάζεται μεγαλύτερο μπάτζετ η ομάδα για να προκριθεί σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης: «Όσο μεγαλύτερο γίνεται (γέλια). Όπως είπα και πριν είναι δύσκολο να προβλέψουμε τι θα γίνει στο μέλλον, όμως η Ομόνοια θα είναι μια σταθερή ομάδα στα επόμενα χρόνια και θα έχει ψηλούς στόχους».

Εάν τον ενδιαφέρουν παίκτες από τη χώρα του: «Ενδιαφέρομαι για παίκτες από την Κύπρο, από τη Νορβηγία, από όλες τις χώρες. Είναι σημαντικό να έχουμε όσο πιο πολλούς Κύπριους φτάνει να διατηρούμε το επίπεδο. Βλέπω την ποιότητα και όχι την εθνικότητα. Είμαι χαρούμενος που βλέπω ότι έχουμε νεαρούς Κύπριους, είναι μέρος του στρατηγικού πλάνου του συλλόγου».

Για την κατάσταση των Μαυρία, Χούμποτσαν, Φαμπιάνο που αντιμετώπιζαν πρόβλημα τραυματισμού πριν τη διακοπή: «Κάνουν την προπόνηση τους και είναι καλύτερα. Και σε ένταση και σε όγκο δουλειάς είναι καλύτερα. Για τον Φαμπιάνο είναι λίγο πιο δύσκολο γιατί δεν έχεις τη δυνατότητα για ατομικό πρόγραμμα τερματοφύλακα από το σπίτι. Μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος νομίζω πως όλοι θα είναι έτοιμοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ