aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Η διοίκηση της Ομόνοιας θα προβεί σε ενέργειες»

«Η διοίκηση της Ομόνοιας θα προβεί σε ενέργειες»

Δηλώσεις στην κάμερα της PrimeTel παραχώρησε Ανδρέας Δημητρίου μετά την νέα αποτυχία της Ομόνοιας, αυτή τη φορά με 2-4 στο ΓΣΠ από την Πάφος FC.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων, o oποίος με τα λεγόμενά του έστειλε το μήνυμα πως η διοίκηση της Ομόνοιας Ποδόσφαιρο θα προβεί σε βελτιωτικές κινήσεις, ανέφερε: «Σε τέτοιες συνθήκες τα λόγια είναι περιττά. Η διοίκηση εκφράζει την αποφασιστικότητα της για να χειριστεί την όλη κατάσταση και θα κάνει ό,τι χρειαστεί για το καλό της Ομόνοιας. Κανείς δεν περίμενε ότι τέτοια περίοδο θα βρισκόμασταν σε τέτοια κατάσταση. Η διοίκηση είναι εδώ για να φτιάξει μια Ομόνοια όπως τη θέλει ο κόσμος της. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο.

Όταν ρωτήθηκε για λεπτομέρειες, καθώς και για το θέμα προπονητή, είπε: «Τα λόγια δεν έχουν καμία σημασία, δε χρειάζεται να πούμε άλλα λόγια. Σημασία έχουν οι ενέργειες που θα ακολουθήσουν από τη διοίκηση. Πραγματικά δε θέλουμε να πούμε κάτι άλλο. Θα επαναλάβω την αποφασιστικότητα της διοίκησης για να προβεί σε ενέργειες που θα αλλάξουν την κατάσταση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ