aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Η διακοπή της συνεργασίας με τον Κάρβερ μπορούσε να γινόταν νωρίτερα»

«Η διακοπή της συνεργασίας με τον Κάρβερ μπορούσε να γινόταν νωρίτερα»

Δεν μπορούσε να μην μιλήσει για την αποδέσμευση Τζον Κάρβερ ο πρόεδρος της Ομόνοιας στη συνέντευξη που έδωσε στον Super Sport FM.

Αναλυτικά τα όσα είπε o Aντώνης Τζιωνής:

«Η λύση της συνεργασίας έγινε σε ένα πολύ ανθρώπινο και σωστό πλαίσιο, με ένα τρόπο που περιόρισε στο μέγιστο την πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση στην ομάδα μας. Οι άνθρωποι συμπεριφέρθηκαν με επαγγελματισμό, αντιλήφθηκαν και οι ίδιοι πως τα πράγματα εκεί που είχαν φτάσει δεν μπορούσαν να πάνε πιο κάτω. Παρ’ όλη την προσπάθεια που έδειξαν καθ’ όλη την παρουσία τους στην Ομόνοια δεν καταφέραμε να πετύχουμε τα αποτελέσματα που θέλαμε και χώρισαν οι δρόμοι μας φιλικά».

Ήταν λάθος η τόση μεγάλη η στήριξη στον Κάρβερ; «Εκ του αποτελέσματος θα μπορούσε η διακοπή της συνεργασίας να γινόταν νωρίτερα, όμως πρέπει να λαμβάνουμε πάρα πολλούς παραμέτρους όταν μιλάμε για διακοπή συμβολαίων. Είναι τα μονοτυπικά ζητήματα, το κόστος της επιβάρυνσης από τη διακοπή των συμβολαίων και της έντονης επιθυμίας να μη “χαλάμε” μεσούσης της περιόδου ότι κτίζουμε. Είναι γεγονός πως εκ του αποτελέσματος αυτή η ενέργεια θα μπορούσε να γίνει λίγες εβδομάδες νωρίτερα».

Πώς προχωρά η Ομόνοια για προπονητή και μοντέλο: «Δεν επιστρέφουμε σε μοντέλα εφορείας ποδοσφαίρου και που δεν έχουν τον επαγγελματισμό πάνω απ’ όλα. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να πορευόμαστε με τεχνικό διευθυντή. Ενδεχομένως οι αρμοδιότητες να διαφοροποιηθούν. Έχουμε πλέον την εμπειρία και ξέρουμε πού κάναμε λάθος. Είμαι σίγουρος ότι θα επιλέξουμε κάτι πολύ καλύτερο σαν θεσμό για να κάνουμε καλύτερα τη δουλειά μας. Δεν θα βιαστούμε, χωρίς αυτό να σημαίνει πως υπάρχει αρκετός χρόνος για να καθυστερούμε τα πράγματα. Έχουμε εμπιστοσύνη στον Άκη Ιωακείμ για τις επόμενες αγωνιστικές».

Για τον αν ένας προπονητής δεν θέλει να δουλέψει με τεχνικό διευθυντή: «Ενδεχομένως να μην επιλέξουμε προπονητή που πληροί τις παραμέτρους, αλλά δεν μπορεί να ταυτιστεί με το πλάνο του συλλόγου μας. Είναι μέσα στις βασικές παραμέτρους με ποιους ενδεχομένως να τεθούν ή βρεθούν ενώπιόν μας. Είναι ένα κομμάτι που θα συζητήσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ