aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Η χρυσή ευκαιρία του Πάμπου και το λεβεντόπαιδο Ιωακείμ»

«Η χρυσή ευκαιρία του Πάμπου και το λεβεντόπαιδο Ιωακείμ»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Στην κυριακάτικη (2 Απριλίου) εκπομπή του Active (107.4 & 102.5) «Καφές με μπάλα στο Goal.com.cy» με τον Γιώργο Κυριάκου, μίλησε χθες ο πρώην προπονητής και τέως Βουλευτής του ΔΗΣΥ Ανδρέας Μιχαηλίδης. Μεταξύ πολλών άλλων, σχολίασε την πορεία της Ομόνοιας, την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Πάμπο Χριστοδούλου στη νέα σεζόν και τις τιμωρίες των κεκλεισμένων των θυρών οι οποίες αποτελούν βραχνά για το «τριφύλλι» τα τελευταία χρόνια

«Με στεναχωρεί πάρα πολύ η πορεία της Ομόνοιας τα τελευταία χρόνια. Πέρασα πολύ καλά και αξέχαστα χρόνια που δεν φεύγουν από το μυαλό μου και με λυπεί η κατηφορική της πορεία των τελευταίων χρόνων, διότι χρειάζεται το πρωτάθλημα χρειάζεται μια δυνατή Ομόνοια, παρόλο που ο πυρήνας είναι εκεί και την ακολουθεί παντού. Κακά τα ψέματα, όταν δεν έχεις επιτυχίες και διψάς για τίτλους και ταυτόχρονα για ευρωπαϊκή πορεία που η Ομόνοια δεν έχει τα τελευταία χρόνια είναι λυπητερό».

Σχετικά με την τιμωρία των κεκλεισμένων θυρών που ταλαιπωρεί την Ομόνοια, είπε: «Η τιμωρία με το φαινόμενο των κεκλεισμένων θυρών σκοτώνει το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο, είναι σαν το φαγητό που δεν έχει αλάτι και λεμόνι. Δεν λέω πως δεν πρέπει να τιμωρούνται οι ομάδες. Δεν χωνεύω πως είναι οι ομάδες που το αποφάσισαν αυτό και χτυπάω το κεφάλι μου. Πως μπόρεσαν να πάρουν τέτοιες αποφάσεις; Δεν το πιστεύω… Πρέπει να ταλαιπωρηθούν οι ομάδες, να κάτσουν ξανά στο τραπέζι και να σκεφτούν άλλους τρόπους και λύσεις για τιμωρίες που προέρχονται από τα λάθη που κάνουν οι οπαδοί τους».

Για τον Πάμπο Χριστοδούλου, ο Μιχαηλίδης τόνισε: «Θεωρώ πως ήταν καλή η απόφαση και για την Ομόνοια και για τον Πάμπο που είναι ένας πολύ καλός και επιτυχημένος προπονητής. Πέτυχε όπου πήγε και έδειξε έργο. Για την Ομόνοια δεν ήταν δύσκολη απόφαση και για τον Πάμπο πολύ εύκολη. Είναι όνειρο για κάθε προπονητή να αναλάβει την Ομόνοια αυτή την περίοδο. Συγγνώμη για τους Ομόνοιατες που θα το πω αυτό, αλλά η Ομόνοια τη δεδομένη στιγμή μοιάζει σαν να είναι στο πάτωμα. Μόνο πάνω πρέπει να πάει, διότι αν πάει πιο κάτω πρέπει να το κλείσουν εκεί στην Παπανικολή. Είναι μία καλή και χρυσή ευκαιρία για τον Χριστοδούλου που αναλαμβάνει αυτή την περίοδο. Έχει μπροστά του μήνες για να σκεφτεί τι πρέπει να κάνει, να συνεργαστεί με τον παλιό μου φίλο και λεβεντόπαιδο Ιωακείμ που τον είχα ποδοσφαιριστή μου, να μιλήσει μαζί του να του δώσει την αξιολόγησή του για το υπάρχων υλικό και να προετοιμαστεί κατάλληλα ο Πάμπος για τη νέα σεζόν. Έχει χρυσή ευκαιρία να προετοιμάσει στο μυαλό του το ρόστερ, να κάνει τα ταξίδια του. Είναι σαν win-win situation. Από εκεί και πέρα θα κριθούν τα πάντα από τα αποτελέσματα και από αυτό θα κριθούν όλοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ