aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ χειρονομία Μπεργκ στην εξέδρα μετά την μουρμούρα για τις αλλαγές

Η χειρονομία Μπεργκ στην εξέδρα μετά την μουρμούρα για τις αλλαγές

Ένα αξιοσημείωτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ομόνοιας με τη Δόξα στο ΓΣΠ για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ενώ οι «πράσινοι» ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 δέχθηκαν πίεση από την ομάδα της Κατωκοπιάς για ένα δεκάλεπτο και μάλιστα χρειάστηκαν δύο σπουδαίες επεμβάσεις του Φαμπιάνο στο 75΄ και το 76΄ του αγώνα.

Σε εκείνο το σημείο ακούστηκε μουρμούρα από την εξέδρα και κάποιες ελαφριές αποδοκιμασίες, οι οποίες είχαν αποδέκτη τον Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος δεν είχε πραγματοποιήσει αλλαγή. Ο Νορβηγός έκανε κάτι ασυνήθιστο που εξέπληξε ακόμα και αυτούς που αποδοκίμαζαν. Γύρισε προς τη Δυτική εξέδρα και έκανε νόημα στον κόσμο ζητώντας να μην αποδοκιμάζουν αλλά να εμψυχώνουν την ομάδα, κάτι που έκαναν.

Διαβάστε επίσης: Μποτεάκ-Ορτέγα έβαλαν τις βάσεις, Φαμπιάνο τα… θεμέλια της νίκης

Μάλιστα, στο τέλος του αγώνα κατευθυνόμενος προς τα αποδυτήρια με χαμόγελο στα χείλη ο Μπεργκ έκανε χειρονομία που παραπέμπει στις αλλαγές και χειροκρότησε τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης: Μπεργκ: «Είμαι ρεαλιστής. Ο κόσμος ανησύχησε, αλλά ξέρω που είμαστε»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ