aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ μπάλα στους εκλεκτούς…

Η μπάλα στους εκλεκτούς…

Θέμα χρόνου είναι η σύναψη συνεργασίας με άλλους δυο ποδοσφαιριστές, πιθανότατα τους τελευταίους, για την Ομόνοια. Οι εκλεκτοί για τη θέση του κεντρικού αμυντικού και του ακραίου επιθετικού έχουν στα χέρια τους την προσφορά της Ομόνοιας και απομένει να δώσουν καταφατική απάντηση.

Προσδοκία της τεχνικής ηγεσίας είναι να ολοκληρωθούν το συντομότερο και αυτές οι μετεγγραφές και να επικεντρωθεί στο χτίσιμο της ομάδας, ενώ εκκρεμεί και η διευθέτηση των προβλημάτων που προέκυψαν με τον Ζαΐλσον Αραούζο με τη βραζιλιάνικη ομάδα με την οποία διατηρεί συμβόλαιο.

Από εκεί και πέρα, το νέο πρόσωπο στις προπονήσεις της Ομόνοιας από χθες το πρωί ακούει στο όνομα Μπόρχα Εκίθα. Ο Βάσκος κεντρικός αμυντικός έφθασε αργά το βράδυ του Σαββάτου στο «Ρέμες» και αμέσως τέθηκε στις προσταγές του Πάμπου Χριστοδούλου. Θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα, όπως κι άλλοι ποδοσφαιριστές που εντάχθηκαν αργοπορημένα στις προπονήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ