aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ άτυχη στιγμή του Παναγή, η στήριξη και ο Χριστοφή

Η άτυχη στιγμή του Παναγή, η στήριξη και ο Χριστοφή

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Παραμονή των γενεθλίων του, ο Κωνσταντίνος Παναγή είχε μια άτυχη στιγμή στο ματς της Κύπρου με την Ελλάδα, αφού από δικό του λάθος προήλθε το δεύτερο γκολ της αντιπάλου μας. Ήταν ένα σοβαρό λάθος, όμως είναι κάτι που συμβαίνει και στους κορυφαίους τερματοφύλακες στον κόσμο.

Οι συμπαίκτες του στην Εθνική, αμέσως στάθηκαν όλοι στο πλευρό του. Άλλωστε, ο Παναγή είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει τη δεδομένη στιγμή σ’ αυτή την ηλικία το κυπριακό ποδόσφαιρο. Με παρόν και μέλλον. Από τα 21 του χρόνια καθιερώθηκε στην Ομόνοια και προσδοκεί το ίδιο να γίνει και στην Εθνική Ανδρών.

Από νεαρή ηλικία δηλώνει «παρών» σε ψηλό επίπεδο. Πρόκειται για δυνατό χαρακτήρα, που ξέρει να προσπερνά τα δύσκολα. Χθες, στην παρουσία του προπονητικού τιμ και των συμπαικτών του στην Εθνική έσβησε κεράκια, έγινε 22 χρονών και δέχθηκε τις ευχές όλων.

Στα ευχάριστα για την Ομόνοια είναι το γεγονός ότι ο Δημήτρης Χριστοφή πήρε χρόνο συμμετοχής στο προχθεσινό ματς της Εθνικής. Πέρασε στον αγώνα στο 66ο λεπτό. Είναι κάτι που θα τον βοηθήσει ενόψει των υποχρεώσεων της ομάδας του. Μάλιστα, στο ντέρμπι με την Ανόρθωση θα είναι έτοιμος να διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ