aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ ατάκα του Παπασταύρου για τις σχέσεις Λάρκου – Αναστασίου

Η ατάκα του Παπασταύρου για τις σχέσεις Λάρκου – Αναστασίου

Ερώτηση για τις σχέσεις του Νεόφυτου Λάρκου και του Γιάννη Αναστασίου δέχθηκαν οι δύο άντρες όπως επίσης και ο Σταύρος Παπασταύρου.

Ο Κύπριος επενδυτής απάντησε χαριτολογώντας πως «γι’ αυτό κάθομαι ανάμεσα τους» θέλοντας με χιούμορ να απαντήσει πως δεν υπάρχει κόντρα μεταξύ τους και στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Άκουσα και διάβασα όσα γράφονται. Η θέση μου είναι πως θέλω να βοηθούν, να συζητούν. Αν συμφωνούν πάντα τότε θα πρέπει να απολύσω κάποιον. Γιατί να πληρώνω δύο αν συμφωνούν; Αυτός είναι ο τρόπος για να δουλεύουν σωστά. Εμένα δεν με πειράζουν.

Διαβάστε επίσης: Παπασταύρου: Αποκαλύψεις για Αναστασίου, Λάρκου, γηπεδικό, μετεγγραφές…

Η κάθε θέση έχει τις ευθύνες της. Ο καθένας έχει τη δουλειά του. Ο Νεόφυτος ξέρει και έχει την λίστα με τους ανθρώπους που έχει κοντά του. Το ίδιο και ο προπονητής. Όσον αφορά τους παίκτες και τον προγραμματισμό. Κάθονται και οι δύο, βλέπουν και οι δύο τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Βρέθονται δύο φορές την εβδομάδα και αποφασίζουν για προσφορά κτλπ. Αν στο τέλος της ημέρας υπάρχει διαφωνία, θα έρθουν σε εμάς να αποφασίσουμε».

Διαβάστε επίσης: Απάντηση Αναστασίου για Ματ με ζελέ, ίνσταγκραμ και παρέμβαση Παπασταύρου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ