aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ ασταθής-πτωτική πορεία της ΑΕΛ

Η ασταθής-πτωτική πορεία της ΑΕΛ

Η πορεία της ΑΕΛ από το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα, με το τέλος του 2021, μπορεί να χαρακτηριστεί ασταθής και πτωτική. Ενώ ξεκίνησε ιδανικά, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ιδιαίτερα τους τελευταίους δύο μήνες πήρε τον κατήφορο, έκανε στάση στο ματς με τον Ολυμπιακό που επανήλθε στις νίκες μετά από επτά ανεπιτυχή αποτελέσματα και στο πρόσφατο ματς με την Ομόνοια δέχθηκε την έβδομη ήττα της.

Η πρόκριση επί της Βλάζνια με δύο νίκες, οι εμφανίσεις με την Καραμπάχ παρά τον αποκλεισμό και η «τεσσάρα» στο πρώτο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Πάφος FC, δεν προμήνυαν το τι θα ακολουθούσε. Συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα, για έξι ματς χωρίς να σκοράρει και σήμερα να είναι στην 9η θέση με μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αλλαγή προπονητή, με τον Κέρκεζ να αποχωρεί μετά από τριάμισι χρόνια παρουσίας στον πάγκο της ΑΕΛ και την έλευση του Παντελίδη. Καταβάλλεται προσπάθεια για αντιστροφή του κλίματος και επάνοδο της ομάδας στο σωστό δρόμο. Το τεχνικό τιμ θα το επιδιώξει μέσα από τη δουλειά, αλλά και τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ τον Ιανουάριο. Στο σύλλογο της Λεμεσού πιστεύουν στις δυνατότητες της ομάδας και καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για ανοδική πορεία. Στα τελευταία δύο ματς, με Ολυμπιακό (3-0) και Ομόνοια (0-1), διαφάνηκε ως ένα βαθμό αλλαγή, όμως θα χρειαστεί ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια στη συνέχεια, με την ΑΕΛ να καλείται να δείξει συνέχεια και συνέπεια στην απόδοσή της και κυρίως στα αποτελέσματά της.

Τα αποτελέσματα της ΑΕΛ στην τρέχουσα σεζόν: Βλάζνια 1-0, 1-0, Καραμπάχ 1-1, 0-1, Πάφος FC 4-0, Ολυμπιακός 1-1, Απόλλων 0-1, ΠΑΕΕΚ 3-1, Ανόρθωση 2-1, Εθνικός 2-2, Άρης 0-1, ΑΠΟΕΛ 0-3, Δόξα 0-0, ΑΕΚ 0-2, Ομόνοια 0-1, Πάφος 0-1, Ολυμπιακός 3-0, Ομόνοια 0-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ