aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ άσχημη εμπειρία και η θέση του

Η άσχημη εμπειρία και η θέση του

Στην ιστοσελίδα «Omonoianews», δημοσιεύονται όλες οι αναφορές του Πορτογάλου μέσου Άλεξ Σοάρες, ο οποίος μίλησε στο «Ομόνοια Premium» (γίνε συνδρομητής κάνοντας κλικ ΕΔΩ) και μπορούν να δουν ολοκληρωμένο βίντεο μόνο όσοι είναι συνδρομητές.

Ο Πορτογάλος μέσος μίλησε μεταξύ άλλων για τους στόχους που έχει θέσει, ενώ τόνισε πως ο πήχης πρέπει να τοποθετηθεί ψηλά και ότι του πήρε πολύ λίγες μέρες για να καταλάβει πόσο μεγάλη ομάδα είναι η Ομόνοια.

Για την απόφαση του να έρθει στην Ομόνοια: «Ξέρω ότι η Ομόνοια είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Στις λίγες μέρες που είμαι στην Κύπρο κατάλαβα πόσο μεγάλη ομάδα είναι και είμαι χαρούμενος που είμαι πια μέρος της. Συζητάμε τους τελευταίους δύο μήνες. Είδαμε αρκετές προτάσεις. Μιλούσαμε με τον προπονητή καθημερινά και αυτός ήταν που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση μου».

Για τη θέση που αγωνίζεται: «Παίζω στο κέντρο ως οχτάρι και μερικές φορές δεκάρι εάν χρειαστεί. Πιστεύω έχω καλή πάσα και δίνω το 100% από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο».

Για τη νέα πρόκληση σε νέο πρωτάθλημα: «Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα επειδή είναι μια νέα χώρα. Νομίζω ο κόσμος φαίνεται πως είναι πολύ καλός και θα προσαρμοστώ με τη ζωή. Η ομάδα έχει θέσει ψηλούς στόχους, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα τους πετύχουμε. Έχω παίξει έξι μήνες στην Ελλάδα, μια εμπειρία που δεν ήταν τόσο ευχάριστη. Σίγουρα εδώ είναι διαφορετικά τα πράγματα, σε μια πιο μεγάλη ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος».

Για τους στόχους: «Η ομάδα έθεσε ψηλούς στόχους και αυτό είναι κάτι που μας κάνει να δουλεύουμε πιο σκληρά. Κάθε χρόνο πρέπει να σκεφτόμαστε έτσι για να είμαστε πρωταθλητές. Είμαι ήσυχος άνθρωπος εκτός γηπέδου. Στο γήπεδο είμαι επαγγελματίας και αυτό είναι που θα δει ο κόσμος της Ομόνοιας είναι να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου».

Διευκρινίζεται ότι τα πνευματικά δικαιώματα αναφορικά με το περιεχόμενο της ενότητας «OMONOIA Premium», ανήκουν αποκλειστικά στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Για τούτο το λόγο δεν αναδημοσιεύουμε το βίντεο των δηλώσεων, μπορείτε όμως να το δείτε στην ενότητα «OMONOIA Premium», αφού κάνετε εγγραφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ