aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ απότομη προσγείωση και η σελίδα που γύρισε

Η απότομη προσγείωση και η σελίδα που γύρισε

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Η Ομόνοια προσγειώθηκε απότομα στην πραγματικότητα του κυπριακού ποδοσφαίρου. Κατάλαβε από πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα πως όταν αντιμετωπίζει ένα φαινομενικά υποδεέστερο αντίπαλο και δεν τον «σκοτώνει» τη χρονική στιγμή που πρέπει, κινδυνεύει να την πατήσει, όπως έγινε στην αναμέτρηση στο «Στέλιος Κυριακίδης» με την Πάφος FC. Η ήττα από τη νεοφώτιστη ομάδα ενόχλησε πολύ και άπαντες στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού» θέλουν αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι να αντιδράσουν και ν’ αποδείξουν ότι όλα ήταν μια κακή παρένθεση.

Το διάστημα που μεσολαβεί μετά το ισχυρό σοκ μέχρι την αναμέτρηση με την ΑΕΚ είναι πολύ σύντομο, γι’ αυτό στην Ομόνοια η σελίδα γύρισε ήδη και η προσοχή στράφηκε στον εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί αύριο στο κεκλεισμένων των θυρών ΓΣΠ. Στόχος της ομάδας του Πάμπου Χριστοδούλου είναι να εμφανιστεί πανέτοιμη για να επανέλθει άμεσα στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο Κύπριος τεχνικός ήδη μίλησε με τους ποδοσφαιριστές για την ήττα από την Πάφος FC και μέσα από μια ψύχραιμη αποτίμηση του αποτελέσματος και της συνολικής εμφάνισης, τους ανέλυσε τις αδυναμίες που παρουσιάστηκαν στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου. Το αφεντικό του «τριφυλλιού» αναμένει να δει από τους παίκτες του βελτίωση σε όλους τους τομείς, ενώ δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται το ενδεχόμενο να προβεί και σε αλλαγές στην ενδεκάδα που θα παρατάξει, αφού δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση κάποιων παικτών στον αγώνα με την Πάφος FC.

Εκτός αποστολής θα είναι ο τραυματίας Φελτχούιζεν, ο Εκίθα, ο οποίος δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος για ν’ αγωνιστεί, αλλά και ο Μπεντέκε που συνεχίζει ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας προκειμένου φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ