aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ απόλυση του Γκόμεθ είχε προδιαγραφεί από την πρόσληψη του Αναστασίου

Η απόλυση του Γκόμεθ είχε προδιαγραφεί από την πρόσληψη του Αναστασίου

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Το τέλος μίας συνεργασίας που ήταν θέμα χρόνου να λυθεί ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (12/12). O Άνχελ Γκόμεθ αποτελεί και επίσημα παρελθόν και αποχωρεί από την Κύπρο ως αποτυχημένος πληρώνοντας το τίμημα των αποτυχημένων επιλογών του το περασμένο καλοκαίρι. Μαζί του απολύθηκε και ο σκάουτερ, Μανέλ Μπεναβέντε, επομένως η Ισπανική «παροικία» στο τεχνικό επιτελείο της Ομόνοιας ξηλώθηκε για τα καλά.

Η επιλογή του Χουάν Κάρλος Ολίβα στη θέση του προπονητή και οι ποδοσφαιριστές αμφιβόλου αξίας που επέλεξε ο Γκόμεθ το περασμένο καλοκαίρι είχαν ως αποτέλεσμα την αγωνιστική «κατρακύλα» της Ομόνοιας.

Διαβάστε επίσης: Παρελθόν ο Άνχελ Γκόμεθ από την Ομόνοια

Από την ημέρα που προσλήφθηκε ο Γιάννης Αναστασίου ήταν φανερό ότι δύσκολα θα επιβίωνε ο Ισπανός στο «Ηλίας Πούλλος». Ο Ελλαδίτης ήταν καθαρά επιλογή της διοίκησης και όχι του Ισπανού τεχνικού διευθυντή, η παρουσία του οποίου έμοιαζε τυπική στο Γέρι.

Με καθυστέρηση περίπου ενάμιση μήνα ο Γκόμεθ αποχωρεί από την Ομόνοια, προφανώς γιατί δεν υπήρχε… δίαυλος επικοινωνίας με τον Αναστασίου για τις κινήσεις στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Λεωνίδας Παπαδάκης και επίσημα!

Κακά τα ψέματα, ένας τεχνικός διευθυντής που δεν έχει τον πρώτο λόγο για την επιλογή προπονητή και ποδοσφαιριστών δεν έχει θέση σε καμία ομάδα. Η διοίκηση της Ομόνοιας από την στιγμή που δεν είχε την πρόθεση να δώσει δεύτερη ευκαιρία στον Ισπανό πήρε την σωστή απόφαση, έστω και με καθυστέρηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ