aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ απόφαση της Θύρα 9 ενόψει του ντέρμπι

Η απόφαση της Θύρα 9 ενόψει του ντέρμπι

Η Θύρα 9 εξέδωσε την πιο κάτω ανακοίνωση σχετικά με το θέμα της ταυτοποίησης και τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά: «Περιμέναμε μέχρι την τελευταία στιγμή για να δούμε τι θα γίνει με το θέμα της ταυτοποίησης στο ΑΕΚ Αρένα. Μέσα στην απογοήτευση που μας δίνει αγωνιστικά η ομάδα μας μπορούμε να πούμε ότι με περηφάνια βλέπουμε την ομάδα μας να αντιστέκεται και να παλεύει ενάντια στο μέτρο της ταυτοποίησης.

Διαβάστε επίσης: Εξέλιξη με τα εισιτήρια του ΑΕΚ-Ομόνοια

Δυστυχώς όμως το βαθύ κράτος για ακόμα μια φορά χρησιμοποίησε όλα τα μέσα του για να συνεχιστεί να εφαρμόζετε αυτός ο παράλογος νόμος. Μέχρι και της Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ανάγκασαν να αλλάξει τις δηλώσεις της που χαρακτήριζε το μέτρο της ταυτοποίησης παράνομα. Μέσα σε λίγες ώρες και μετά από πιέσεις αναγκάστηκε να αλλάξει τα λεγόμενα της και να αλλάξουν οι δηλώσεις της ακόμα και στα site που ανέβηκαν.

Διαβάστε επίσης: «Χωρίς προπώληση με ΑΕΚ, λόγω ταυτοποίησης»

Μετά και τα τελευταία γεγονότα καλούμε τον κόσμο μας να απέχει από το παιχνίδι της Δευτέρας και να δείξει έμπρακτα την εναντίωση του στους νόμους τους. Εμείς με την σειρά μας θα στήσουμε το δικό μας πάρτι στον Κεντρικό και θα παρακολουθήσουμε την ομάδα μας μέσα από τις οθόνες που θα στηθούν. Παίκτες και τεχνική ηγεσία να μπουν στο γήπεδο και να ματώσουν τις φανέλες τους. Ισόβια Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: «Επιστολή σε ΚΟΑ και ΚΟΠ για την ταυτοποίηση»

Υ.Γ – Ένας αδελφός μας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, τη Δευτέρα στο Κεντρικό θα έχουμε λαχνούς 2 ευρώ για την κάλυψη των ιατρικών του εξόδων. Καλούμε όσους θα έρθουν να βοηθήσουν τον σκοπό».

Διαβάστε επίσης: Ταυτοποίηση: Η απάντηση της ΑΕΚ στην Ομόνοια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ