aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ απάντηση του Μιχαηλίδη για το αίτημα της Ομόνοιας

Η απάντηση του Μιχαηλίδη για το αίτημα της Ομόνοιας

Για το θέμα του Μακαρείου και το αίτημα της Ομόνοιας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης. Παράλληλα, τόνισε ότι ο ΚΟΑ είναι σε συνεχείς επαφές με την διοίκηση των πρασίνων, υπογραμμίζοντας ότι η μελέτη της Ομόνοιας αξιολογείται και θα έρθει ενώπιον του Δ.Σ του ΚΟΑ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Μετεγγραφές σε ρυθμούς σάμπα

Αναλυτικά: «Πρέπει να πω ότι με την επίσημη Ομόνοια είμαστε σε συνεχή επαφή. Ανταλλάσουμε απόψεις και μελέτες. Αυτό που θέλω να διαβεβαιώσω, είναι ότι δεν υπάρχει καμία σκοπιμότητα από τον ΚΟΑ για να προκαλέσει καθυστέρηση στο θέμα. Κι εμείς θέλουμε να τελειώσει όσο το δυνατό γρηγορότερα το θέμα. Είμαστε δημόσιος οργανισμός. Περιμέναμε από την Ομόνοια μια μελέτη. Ήρθε Δευτέρα ή Τρίτη κοντά μας η μελέτη. Η αρμόδια υπηρεσία του ΚΟΑ αξιολογεί αυτή την μελέτη και θα έρθει το θέμα ενώπιον του Δ.Σ του ΚΟΑ. Είναι πιο εύκολο, εκ πρώτης, να δοθεί έτσι όπως είναι το γήπεδο στην Ομόνοια για χρήση όμως ακόμα και γι’ αυτό γίνεται μελέτη. Είναι διαφορετικό να αγωνίζεται εκεί μια ομάδα με 50-100 φιλάθλους και πολύ διαφορετικό μια Ομόνοια με χιλιάδες κόσμο στην κερκίδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ