aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ απάντηση της Ομόνοιας στον Ιωνά Νικολάου για το μητρώο φιλάθλων

Η απάντηση της Ομόνοιας στον Ιωνά Νικολάου για το μητρώο φιλάθλων

Επιστολή στα σωματεία απέστειλε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Ιωνάς Νικολάου, ο οποίος έθεσε το ερώτημα κατά πόσο επιθυμούν το μητρώο φιλάθλων να μεταφερθεί στις ομάδες ή να παραμείνει στον ΚΟΑ.

Το Δ.Σ. της Ομόνοιας απάντησε με επιστολή την περασμένη βδομάδα τονίζοντας πως είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν τη νομοθεσία, ωστόσο προτιμούν όπως το μητρώο να μεταφερθεί στα σωματεία και η Αστυνομία να έχει πρόσβαση μόνο με δικαστικό ένταλμα. Ενισχύουν επίσης τη θέση τους, αναφέροντας πως το μητρώο θα αφορά τους αγώνες της κάθε ομάδας ξεχωριστά, ενώ υποστηρίζουν να διατηρηθεί στον ΚΟΑ το μητρώο των φιλάθλων που θα παρακολουθούν όλα τα παιχνίδια.

Τέλος, η διοίκηση των πρασίνων δεν συμφωνεί στην προϋπόθεση πως πρέπει να είναι απαραίτητο το λευκό ποινικό μητρώο για έκδοση κάρτας φιλάθλου καθώς δεν προνοείται από την νομοθεσία, και παράλληλα τονίζουν όλα τα έξοδα να τα έχει η πολιτεία που εφαρμόζει την κάρτα φιλάθλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ