aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ απάντηση της Ομόνοιας για την κριτική στον Παπασταύρου και τα λεφτά

Η απάντηση της Ομόνοιας για την κριτική στον Παπασταύρου και τα λεφτά

Απάντησε με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM για την κριτική που δέχεται ο Πρόεδρος της Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου, και τη… μουρμούρα ότι δεν δίνει τα λεφτά που πρέπει.

Όπως είπε και μόνο ότι ο φετινός προϋπολογισμός είναι πιο ψηλός από τον περσινό, ενώ και κάθε χρόνο ο είναι όλο και πιο ψηλός, απαντά σε αυτό.

Η τοποθέτηση του Ανδρέα Δημήτριου:

«Ο φετινός προϋπολογισμός είναι πιο ψηλός από τον περσινό. Αυτό από μόνο του απαντά σε αυτό. Κάθε χρόνο ο προϋπολογισμός μας είναι και πιο ψηλός. Να έχουμε στο μυαλό μας, έκανε και μία τοποθέτηση ο πρόεδρος ότι μπορεί να κάνεις τεράστιο προϋπολογισμός να φέρεις παίκτες, να πάρεις το πρωτάθλημα όμως είναι σαν να αγοράζεις το πρωτάθλημα.

Θέλουμε να κάνουμε ισορροπημένους προϋπολογισμούς, να λειτουργεί η ομάδα εύρυθμα. Να κτίζουμε σε σωστές βάσεις και όχι στην άμμο. Μπορεί να πάρεις 10 συνεχόμενα πρωταθλήματα, μπορεί και να χάσεις τα πρωταθλήματα όμως θα λειτουργεί σε σωστές βάσεις. Ετοιμάζουμε ένα υπέροχο προπονητικό κέντρο όμως τίποτα δεν σου εγγυάται την επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ