aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ απάντηση της Ομόνοιας για την απουσία του Σενέ από την αποστολή

Η απάντηση της Ομόνοιας για την απουσία του Σενέ από την αποστολή

Για το βαρυφορτωμένο αγωνιστικό πρόγραμμα και την απουσία του Σενέ μίλησε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου, πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός έμεινε εκτός για αγωνιστικούς λόγους, την ίδια ώρα που υπάρχει φημολογία για επιστροφή του στην Βασιλεία, ομάδα στην οποία ανήκει.

Αναλυτικά

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Αρχίζει ένα δύσκολο πρόγραμμα. θα προσπαθήσουμε να τον διαχειριστούμε ώστε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Είναι ένα παιχνίδι μεταξύ δύο μεγάλων ομάδων, είναι κρίμα που είναι άδειες οι κερκίδες. Είναι τριπλής παραλλαγής παιχνίδι. Η πιο εύστοχη, η πιο προσεκτική ομάδα θα πάρει τη νίκη».

Για τα αγωνιστικά: «Ο Σενέ είναι εκτός για αγωνιστικούς λόγους, δεν έχει πρόβλημα τραυματισμού. Έχει εγγραφεί ο Τσέποβιτς, προπονήθηκε χθες πρώτη φορά. Θέλει λίγες μέρες προσαρμογής, ο προπονητής θα κρίνει πότε θα είναι έτοιμος να βοηθήσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ