aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ απάντηση στο ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον Μολ

Η απάντηση στο ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον Μολ

Για τα δημοσιεύματα που φέρουν ποδοσφαιριστές της Πάφου FC στο στόχαστρο άλλων ομάδων και ην φημολογία περί ενδιαφέροντος της Ομόνοιας για τον Ζοέλ Μολ μίλησε ο Πολύβιος Παλιούρας στον Active (107.4 & 102.5).

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου ανέφερε σχετικά με την περίπτωση του Ζοέλ Μολ πως δεσμεύεται με συμβόλαιο με την παφιακή ομάδα.

Για το αγωνιστικό ανέφερε: «Πολύ πιθανόν να μείνουν εκτός μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ο Καρώ έχει θλάση και θα μείνει εκτός τρεις εβδομάδες και θέλουμε να τον προστατέψουμε. Ο Μολ έχει αιμοραγία στο γόνατο και θα τον κρατήσει εκτός για τέσσερις βδομάδες. Ο Καρώ ίσως να έρθει λίγο πιο γρήγορα, είναι σε καλύτερη κατάσταση. Τον Μολ, θα τον αντικαταστήσουν ή ο Ευγένιος Πέτρου ή ο Γιάννης Αγγελόπουλος. Ο Ευγένιος έχει την εμπειρία, αφού έπαιξε σε δύο παιχνίδια. Θα δούμε είναι απόφαση προπονητή».

Για το μετεγγραφικό: «Επίσημα δεν έχουμε το οτιδήποτε. Ο Μολ έχει συμβόλαιο, πολύ δύσκολα θα δώσουμε ποδοσφαιριστές που μας έχουν ανεβάσει επίπεδο. Υπάρχει και η άποψη του ποδοσφαιριστή, αλλά λειτουργούν όλα τόσο καλά που δεν νομίζω πως έχει κάποιος πρόβλημα. Ο μόνος λόγος είναι να θέλουν οι ποδοσφαιριστές να παίξουν σε κάποια μεγαλύτερη ομάδα».

Για τον Λουλίνια: «Δεν έχει κάτι, επίσημα δεν έχει αναφέρει το οτιδήποτε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ