aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ απάντηση για τον Χριστοφή…

Η απάντηση για τον Χριστοφή…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Πολλοί είναι αυτοί που διερωτώνται γιατί ο Χριστοφή στα τελευταία ματς δεν ήταν στο αρχικό σχήμα, ενώ αγωνίστηκε ως αλλαγή. Είναι κι αυτοί που επικρίνουν την παρουσία του ποδοσφαιριστή. Η απάντηση είναι απλή: ο διεθνής άσος είχε υποστεί ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου στο δεξί γόνατο. Η επάνοδός του εκτιμήθηκε πως θα γίνει τέλος Οκτωβρίου, αρχές Νοεμβρίου. Ωστόσο, ο ίδιος είχε εκφράσει τη θέληση να είναι στην αποστολή και να βοηθήσει την ομάδα όποτε το έκρινε αναγκαίο ο προπονητής του.

Δεν ήταν σε θέση να είναι στο αρχικό σχήμα και ακόμη η παρουσία του στον πάγκο και ο χρόνος που πήρε ως αλλαγή, ήταν υπέρβαση από τον ίδιο. Πλέον, ο 29χρονος επιθετικός κρίνεται ως απόλυτα καλά και έτοιμος να βρεθεί ακόμη και στην ενδεκάδα στο ματς με τον Άρη. Αυτό εναπόκειται στον Πάμπο Χριστοδούλου, που από την πλευρά του σε καμιά περίπτωση δεν ήθελε να ρισκάρει προηγουμένως με τον Χριστοφή, αφού τον θέλει απόλυτα υγιή και έτοιμο στη συνέχεια. Θεωρείται βασικό γρανάζι και όταν είναι απόλυτα καλά, δεν τίθεται θέμα απουσίας του από την ενδεκάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ