aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΗ αναμονή για Σεμέδο, η Δόξα και οι Νορβηγοί

Η αναμονή για Σεμέδο, η Δόξα και οι Νορβηγοί

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλκής, Χρήστος Τζιάμπος.

Για το θέμα Σεμέδο-Ομόνοια: «Η τελευταία ενημέρωση που έχω είναι στην αναμονή. Το καλό είναι ότι θα αγωνιστεί με την ομάδα μας και να δώσει αυτά που ξέρει και μπορεί».

Αν συναντήθηκαν οι δύο πρόεδροι: «Όχι δεν συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ομόνοιας. Δεν ξέρω αν λόγω Κιπιάνι ναυάγησε το θέμα Σεμέδο για την Ομόνοια».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Σίγουρα δεν μπορούμε να είμαστε εφησυχασμένοι και να πούμε ότι ξεφύγαμε. Αναγκαστικά πρέπει να πάρουμε βαθμούς για να νιώθουμε ασφαλής, για την ώρα».

Για τα πλέι οφ: «Ο καλύτερος και ο τυχερός θα μείνει στην κατηγορία».

Για την εγγγραφή του Μάατσι και το επόμενο παιχνίδι με την Δόξα: «Ο Μάατσι αγωνίζεται κανονικά αύριο. Όλοι γνωρίζουν την ποιότητα του, είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μπορεί να μας βοηθήσει. Θα στερηθούμε πολλούς ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμών, αλλά θα μπούμε με το μαχαίρι στα δόντια. Η Δόξα είναι φιλόδοξη, δεν χάνει εύκολα, και δεν θα μας παρασύρει το 8-0 με τον ΑΠΟΕΛ».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Εκτός είναι οι Πιεράτσι, Πάρπας, και ο Χαρή νιώθει ακόμη ενόχληση στο γόνατο. Επίσης εκτός είναι οι Μπιλάλ (σ.σ. δεν αγωνίστηκε ούτε με τον Ολυμπιακό) και Τιγκρουτζιά (σ.σ. ενόχληση) καθώς δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν. Ο Ιτουά δεν μπορεί λόγω καρτών».

Για το ενδιαφέρον νορβηγικής ομάδας για τον Σεμέδο: «Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον, είχαν πει ότι θέλουν να τον δουν να αγωνίζεται. Θα έρθουν να τον δουν αυτή την εβδομάδα. Ακόμη και τα λεφτά που ζητάμε είναι πολύ λίγα για την αξία του. Θεωρούμε ότι ο Γουίλι αξίζει πολλά περισσότερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Φιρμάνι για Μάατσι, φεύγει ο Σεμέδο;

Ξεκαθαρίζει του Σεμέδο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ