aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ ανάγκη για στόπερ και το «παράθυρο» για μέσο

Η ανάγκη για στόπερ και το «παράθυρο» για μέσο

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Η αναγκαιότητα της Ομόνοιας για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού είναι δεδομένη και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται στο μετεγγραφικό παζάρι ο Νίκος Νταμπίζας. Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» διαπίστωσε σε ακόμη ένα παιχνίδι τις αδυναμίες της ομάδας και έχει μπροστά του άλλες εννέα ημέρες για να φέρει τον παίκτη που θα εμπνέει σιγουριά και ασφάλεια στα μετόπισθεν.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής που θα ηγηθεί της αμυντικής γραμμής έχει εντοπισθεί και προσεγγιστεί και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι σύντομα θα δώσει την απάντησή του και θα είναι θετική. Πάντως, ο «Ντάμπι» παρουσιάζεται διατεθειμένος να περιμένει τον εκλεκτό του μέχρι και την τελευταία ημέρα της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου, έχοντας ωστόσο και εναλλακτική λύση αν δεν προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση.

Απ’ εκεί και πέρα, στους πράσινους προκύπτει και θέμα με την απουσία ενός έμπειρου παίκτη με ανασταλτικά καθήκοντα στη μεσαία γραμμή, ο οποίος θα βοηθά τους δύο στόπερ όταν αμύνονται.

Γίνονται σκέψεις και για την απόκτηση ανασταλτικού μέσου που θα εγγραφεί στον κατάλογο Α’ και αν βρεθεί κάποια καλή περίπτωση ο Νταμπίζας δεν θα διστάσει να προχωρήσει διορθωτική κίνηση, που μεταφράζεται με αποχώρηση παίκτη από το υφιστάμενο ρόστερ. Αν γίνει κάτι τέτοιο, όμως, η Ομόνοια θα κληθεί να πληρώσει αποζημίωση, αφού όλοι οι παίκτες της έχουν συμβόλαιο με ισχύ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ