aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ άφιξη του Μπρέβελντ και η ανάγκη για στόπερ

Η άφιξη του Μπρέβελντ και η ανάγκη για στόπερ

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Ο εκλεκτός του Νίκου Νταμπίζα για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της Ομόνοιας, Νίκαντρο Μπρέβελντ, αναμένεται εντός της εβδομάδας -ίσως και σήμερα- στην Κύπρο για να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της ένταξής του στην ομάδα.

Με τον 30χρονο μέσο από το Σουρινάμ (σ.σ. είναι κάτοχος ολλανδικού διαβατηρίου) υπάρχει καταρχήν συμφωνία, η οποία θα ενεργοποιηθεί αφού ο παίκτης περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Απ’ εκεί και πέρα, η ανάγκη για αμυντική ενίσχυση «φωνάζει», με τον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού» να εντείνει τις προσπάθειές του για την απόκτηση στόπερ, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει τη θέση του Μπρούνο Νασιμέντο στο ρόστερ.

Οι πληροφορίες φέρουν τον καθ’ ύλην αρμόδιο των θεμάτων προγραμματισμού της Ομόνοιας να έχει εντοπίσει μια-δυο καλές περιπτώσεις παικτών που θεωρεί ότι μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα και έχει αρχίσει τις επαφές μαζί τους. Στόχος είναι μέχρι την άλλη εβδομάδα να ολοκληρωθεί το παζλ των χειμερινών μετεγγραφών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ