aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ ΑΕΖ προειδοποίησε και το μήνυμα ελήφθη στην Ομόνοια

Η ΑΕΖ προειδοποίησε και το μήνυμα ελήφθη στην Ομόνοια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η εξόρμηση στο Παφιακό το προσεχές Σάββατο, για το ματς με την ΑΕΖ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, προσφέρεται για την Ομόνοια να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Θα τις ζευγαρώσει και θα πάει με φόρα στα ντέρμπι αφού προηγηθεί και η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των προκριματικών του Μουντιάλ.

Ωστόσο, η αποστολή των πρασίνων δεν αναμένεται να είναι εύκολη. Η ΑΕΖ με την εμφάνισή της και το ισόπαλο αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΛ στο Τσίρειο ήχησε καμπανάκι για τους πράσινους.

Όπως τονίζουν στην Ομόνοια, έλαβαν το μήνυμα και πλέον θα είναι ακόμη πιο προσεκτικοί για να μπορέσουν να φύγουν με το διπλό από την Πάφο. Η προσεχής αντίπαλος του «τριφυλλιού» έδειξε να έχει δυνατότητες και είναι ικανή για τη ζημιά. Βεβαίως, για να γίνει αυτό θα πρέπει να δώσει δικαιώματα η Ομόνοια, που είναι σαφώς πιο ποιοτική και έμπειρή ομάδα και το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από την παρουσία των ποδοσφαιριστών της.

Οι πράσινοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και να τη συνδυάσουν και πάλι με επιτυχία. Η προετοιμασία μόλις χθες άρχισε και ο Κάρβερ και οι συνεργάτες του θα έχουν να πουν πολλά στους ποδοσφαιριστές για τη σοβαρότητα που θα πρέπει να επιδείξουν για να πετύχουν τον στόχο τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ