aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ αδυναμία της Ομόνοιας που «φωνάζει»

Η αδυναμία της Ομόνοιας που «φωνάζει»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η αποτελεσματικότητα της Ομόνοιας, που είχε ως αποτέλεσμα να φθάσει σε επιβλητική νίκη επί της ΑΕΚ, δεν εφησυχάζει κανένα στο «Ηλίας Πούλλος». Υπήρξαν και πάλι αδυναμίες, οι οποίες εντοπίστηκαν από την τεχνική ηγεσία και μάλιστα ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν δίστασε να κάνει αναφορά στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς. «Χρειαζόμαστε να βελτιωθούμε στο θέμα της κατοχής γιατί δεν πρέπει να δεχόμαστε εύκολα γκολ», είπε χαρακτηριστικά.

Άλλωστε, τα πέντε γκολ παθητικό σε τρία ματς «φωνάζουν» πως η Ομόνοια πονά στην αμυντική της συμπεριφορά. Φάνηκε και στα τρία παιχνίδια ότι, λείπουν οι επιστροφές και τα τρεξίματα στη μεσαία γραμμή. Με την παρουσία του Κατελάρη ως ανασταλτικού μέσο αντί του Μαντούρο, υπήρξε ως ένα βαθμό βελτίωση, όμως και πάλι η αδυναμία στο συγκεκριμένο χώρο ήταν έντονη.

Σε μια μέρα που η Ομόνοια ήταν δημιουργική και αποτελεσματική, «αποτελειώνοντας» την αντίπαλό της στα πρώτα 31 λεπτά, δέχθηκε αρκετές επιθέσεις από την ΑΕΚ, η οποία σκόραρε δυο φορές, είχε δοκάρι και σημαντικές ευκαιρίες, με τον Παναγή να λέει «όχι» με σπουδαίες επεμβάσεις. Το τεχνικό τιμ θα ψάξει λύση μέσα από τις επιλογές παικτών αλλά και τον τρόπο αμυντικής συμπεριφοράς της ομάδας αφού είναι δουλειά όλων και όχι ενός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ