aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑH πρόκληση για Αναστασίου - Ομόνοια κι οι 2.183 ημέρες που στοιχειώνουν

H πρόκληση για Αναστασίου – Ομόνοια κι οι 2.183 ημέρες που στοιχειώνουν

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Πιο είναι το μεγαλύτερο στοίχημα της εξαετίας για την Ομόνοια; Η απάντηση απλή, να κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ. Πρόκειται για μια απίστευτα αρνητική παράδοση που τη στοιχειώνει για 2.183 ημέρες. Θα μπορέσει, λοιπόν, η Ομόνοια να κερδίσει αυτό το στοίχημα και να βάλει ένα τέλος; Η απάντηση απόψε (19:00), με το τέλος του «αιώνιου» ντέρμπι.

Η αποστολή των πρασίνων δύσκολη, όπως σε κάθε παιχνίδι με αντίπαλο που έχει υψηλούς στόχους. Θα δοκιμαστούν εκ νέου οι αντοχές της. Καλείται να δείξει χαρακτήρα και την κατάλληλη νοοτροπία, στοιχεία στα οποία θα επενδύσει και για τη νέα σεζόν. Άλλωστε, βαθμολογικά δεν έχει να κερδίσει ή να χάσει κάτι, άρα είναι σε θέση να παίξει χωρίς άγχος, αναζητώντας την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, αυτήν που ενδεχομένως να την οδηγήσει στη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Θα στοιχίσει λίγο περισσότερο ο Κολοβός

Ο Αναστασίου, στις πρόσφατες δηλώσεις του, έκανε αναφορά στα στοιχεία που θα πρέπει να έχει η ομάδα του στο παιχνίδι της για να ελπίζει σε επιτυχία. Πρόκειται για την αγωνιστική πειθαρχία, την εφαρμογή του πλάνου και την αποτελεσματικότητα. Ο Ελλαδίτης τεχνικός δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του στην τακτική με την οποία θα αντιμετωπίσουν τον ΑΠΟΕΛ, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά. Είναι και για αυτόν πρόκληση το σημερινό ντέρμπι αφού πέρασαν από τον πάγκο της Ομόνοιας οκτώ προπονητές (Λοτίνα, Καϊάφας, Μιλόγεβιτς, Κάρβερ, Ιωακείμ, Χριστοδούλου, Πέτεφ, Ολίβα) και δεν κατάφερε κανένας να οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχία επί του «αιώνιου» αντιπάλου.

Διαβάστε επίσης: Έως πότε μπορεί να καταβάλει τις €100.000 στη Μαλίν

Όπως φάνηκε και στο πρόσφατο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ, με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο, η δύναμη του αντιπάλου της Ομόνοιας είναι η ταχύτητα και αξιοποίηση του κενού χώρου. Είναι κάτι για το οποίο δεν θέλουν να δώσουν την ευκαιρία στους ταχύτατους αντίπαλους επιθετικούς, που είναι ικανοί να κάνουν τη ζημιά. Με υπομονή, σίγουρες εναλλαγές της μπάλας και με τα δικά της επιθετικά «όπλα», θα επιδιώξει η Ομόνοια να βάλει δύσκολα στην αντίπαλη άμυνα. Τέτοια ματς κρίνονται σε μεγάλο βαθμό και στο πάθος που επιδεικνύουν οι ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ