aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«H Ομόνοια συσπειρώθηκε, πωρώθηκε»

«H Ομόνοια συσπειρώθηκε, πωρώθηκε»

ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ

Ο πρόεδρος της Πάφος FC, Χρίστος Γλυκής, μίλησε το μεσημέρι στον Active και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα».

Αναλυτικά: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο να χειρίζεσαι ποδοσφαιριστές 18 διαφορετικών εθνικοτήτων, όμως όταν λέγαμε στην αρχή πως θα κάνουμε γνωστή την Πάφο ανά το Παγκόσμιο, κυριολεκτούσαμε. Μέσα σε 45 μέρες κάναμε την ομάδα μας, όμως τώρα ξεκινάμε τη δουλειά μας. Σε κάθε τμήμα υπάρχουν επαγγελματίες και είμαστε σίγουροι πως θα φέρουν το έργο τους εις πέραν».

Όταν έχουν καλύτεροι προετοιμασία όλοι οι παίκτες η Πάφος θα βελτιωθεί: «Αυτό πιστεύουμε κι εμείς, όμως όλοι οι παίκτες επιλέχθηκαν μετά από αρκετή μελέτη και πιστεύουμε ότι θα αντέξουν την πίεση και θα έρθει και καλύτερο βαθμολογικό κέρδος. Κρατάμε την αλλαγή στην εικόνα της ομάδας και τη βελτίωση από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό. Θέλουμε να φτάσουμε στο σημείο να κάνουμε εμείς το παιχνίδι και να μην έχουμε παθητικό ρόλο. Δουλεύουμε καθημερινά για να το καταφέρουμε».

Για τον αγώνα που ακολουθεί: «Η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα, συσπειρώθηκε, πωρώθηκε γι’ αυτό κι εμείς πρέπει να δείξουμε τις αλλαγές που κάναμε. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και τα παιδιά θα ξεδιπλώσουν τις αρετές τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ