aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«H Ομόνοια μου δίνει ξανά κίνητρο για ποδόσφαιρο» (vid)

«H Ομόνοια μου δίνει ξανά κίνητρο για ποδόσφαιρο» (vid)

Το τελευταίο απόκτημα της Ομόνοιας, o Iσπανός δεξιός μπακ Αλβέρτο Λόρα, μίλησε για την παρουσία του στην Ομόνοια, την αλλαγή στην καριέρα του και τις προσδοκίες που υπάρχουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ για πρώτη φορά μακριά από τον χώρο που έμαθα να λειτουργώ και που θα δοκιμάσω την τύχη μου εκτός Ισπανίας. Έχω πολλές προσδοκίες και θέλω να απολαύσω μία νέα ποδοσφαιρική εμπειρία.

Νομίζω ότι είναι πάντα θετικό να υπάρχουν άνθρωποι της ίδιας εθνικότητας σε μια ομάδα, που μιλούν την ίδια γλώσσα. Τουλάχιστον για τις πρώτες μέρες, αφού σε βοηθά να εγκλιματιστείς πιο γρήγορα και να γνωρίσεις του συμπαίκτες σου. Η παρουσία πολλών Ισπανών θα με βοηθήσει.

Από την πρώτη στιγμή που με προσέγγισε η Ομόνοια και μου ζήτησε να γίνω μέρος του πλάνου, επικοινώνησα με τον Ίσμα (σ.σ Λόπες) και του ζήτησα να μου μιλήσει λίγο για την ομάδα. Γνώριζα κάποια στοιχεία και κάποια αποτελέσματα από προηγούμενες σεζόν, αλλά δεν παρακολούθησα τακτικά την ομάδα και δεν είχα τις πληροφορίες που θα ήθελα. Έτσι με βοήθησε πολύ.

Ο Άνχελ (σ.σ Γκόμεθ) μου είπε μόνο θετικά σχόλια και όμορφα λόγια για την Ομόνοια. Μου έκανε ξεκάθαρο ότι θα ερχόμουν σε μια ιστορική ομάδα της Κύπρου, όπου όλα δουλεύουν σωστά προς την επίτευξη των στόχων που τέθηκαν και την επιτυχία στο τέλος της σεζόν. Γι’ αυτό είμαστε και εμείς εδώ, οι ποδοσφαιριστές, για να δουλέψουμε σκληρά και να μπορέσουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Έρχομαι στην ομάδα, με πολύ όρεξη, με σκοπό να βοηθήσω. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και έτοιμος να προσφέρω. Τώρα θέλω να αρχίσω, να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες, να προπονηθώ και να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου.

Μετά από τόσα χρόνια στην Σπόρτινγκ Χιχόν και στην Ισπανία, η αλήθεια είναι πως ζητούσα μία αλλαγή, να αποκτήσω ξανά κίνητρο για το ποδόσφαιρο. Να γνωρίσω μία νέα ομάδα, νέο περιβάλλον, νέο τεχνικό επιτελείο, συμπαίκτες, να αγωνιστώ ξανά και να κερδίσω την εμπιστοσύνη όλων αυτών των ανθρώπων. Για εμένα είναι πολύ ευχάριστο και ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Αγωνίζομαι στα άκρα της άμυνας, μου αρέσει να κινούμαι με την μπάλα στα πόδια, να βοηθώ στην άμυνα και πάνω από όλα να τελειώνω τη φάση στην επίθεση. Δεν μου αρέσει, όμως, να μιλάω για τον εαυτό μου, αυτό είναι κάτι που θα κάνουν άλλοι. Αυτό που πρέπει να κάνω, είναι να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ, αυτή είναι η δουλειά μου.

Μπορώ να πω στον κόσμο μας ότι θα δουλέψω αρκετά. Πάντα μόνο αυτό σκέφτομαι. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι σκληρή δουλεία. Θα τα δώσω όλα, θα θυσιαστώ για αυτή τη φανέλα. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατόν για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, αλλά και την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ