aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑH καταγγελία του ΚΟΑ για παίκτη της Ομόνοιας που δεν εγγράφηκε καν

H καταγγελία του ΚΟΑ για παίκτη της Ομόνοιας που δεν εγγράφηκε καν

Νέα υπόθεση πιθανής παρατυπίας στη διαδικασία έκδοσης δελτίου υγείας ποδοσφαιριστή εντόπισε ο ΚΟΑ. Ο Κυπριακός Οργανισμού Αθλητισμού στην ανακοίνωσή του ενημερώνει πως έχει παραλάβει αίτηση για έκδοση δελτίου υγείας αθλητή συνοδευόμενη από έγγραφα και/ή στοιχεία, τα οποία κατά την εξέταση τους από τον αρμόδιο γιατρό του ΑΣΥΑ, έχουν δημιουργήσει αμφιβολίες περί της γνησιότητάς τους. Παραλλήλως, αναφέρει πως τα έγγραφα και/ή τα στοιχεία αυτά έχουν παραδοθεί από τον Οργανισμό στην Αστυνομία για περαιτέρω διερεύνηση.

Διαβάστε επίσης: Μιχαηλίδης: «Δεν θεωρούμε ότι έγινε κάτι σκόπιμο από την Ομόνοια, αλλά…»

Αν και δεν επιβεβαιώνεται δημόσια, πρόκειται για νεαρό (17 χρόνων) ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, ο οποίος δεν έχει καν δηλωθεί ακόμα στα μητρώα της ΚΟΠ! Περαιτέρω πληροφορίες δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα και αναμένεται τόσο η τοποθέτηση του Οργανισμού, όσο και η θέση της Ομόνοιας για το όλο συμβάν.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Ψάχνεται» για αγορά γης, θέλει το γήπεδό της!

Πάντως, εύλογα προκαλείται η απορία αν ο ΚΟΑ προχωρήσει σε διαδικασία ελέγχου όλων των δελτίων υγείας ποδοσφαιριστών που εκδόθηκαν τη φετινή χρονιά πόσες περιπτώσεις… Ουζόχο θα προκύψουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ