aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑH γροθιά του Πέπε στον... μαέστρο της Ομόνοιας! (video)

H γροθιά του Πέπε στον… μαέστρο της Ομόνοιας! (video)

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Η Ομόνοια ανακοίνωσε τον Χουάν – Άνχελ Αλμπίν ο οποίος θα είναι ο ηγέτης της μεσοεπιθετικής της γραμμής αφού αυτόν επέλεξε ο Άνχελ Γκόμεθ για την θέση 10 στην 11άδα των πρασίνων.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ικανό ποδοσφαιριστή, που προέρχεται από μια φύση ποδοσφαιρική χώρα όπως είναι η Ουρουγουάη και με πλούσιες ποδοσφαιρικές παραστάσεις από την Λα Λίγκα στην οποία έχει καταγράψει συνολικά 128 συμμετοχές με Χετάφε και Εσπανιόλ ενώ έχει 21 συμμετοχές στο Κύπελλο Ισπανίας με τις δύο ομάδες.

Η Χετάφε τον απέκτησε από τη Νασιονάλ πληρώνοντας ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2006 σε ηλικία 20 ετών ενώ το 2011 έκανε το μεγάλο βήμα αφού μετακόμισε στην Εσπανιόλ η οποία απέκτησε τα δικαιώματα του πληρώνοντας 3 εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα της Μαδρίτης.

Συνολικά στην καριέρα του πέτυχε 56 γκολ με 6 διαφορετικές ομάδες ενώ  μοίρασε και 33 ασίστ. Είχε πέρασμα και από Ρουμανία και Μεξικό ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Βέρακρους του Μεξικό.

Στα χρόνια που αγωνίστηκε στην Ισπανία ο Χουάν – Άνχελ Αλμπίν και πέραν από τα γκολ και τις ασίστ που έχει μοιράσει δεν πρόκειται να ξεχάσει την 21η Απριλίου του 2009 η οποία αποτελεί το «Highlight» της καριέρας του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Και αυτό φρόντισε ο Πέπε της Ρεάλ Μαδρίτης ο οποίος ενδεχομένως να μην άντεξε τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στους «μερένχες» ο Αλμπίν το Νοέμβριο του 2008 στη νίκη της Χετάφε με 3-1 βγάζοντας τα απωθημένα του στον χαρισματικό μεσοεπιθετικό.

Αφού φρόντισε να κτυπήσει βίαια συμπαίκτη του Αλμπίν,  με τον Ουρουγουανό να πηγαίνει να τον προστατέψει και να δέχεται το δεξί κροσέ του Πέπε στο πρόσωπο μια στιγμή που ο ίδιος δεν πρόκειται να ξεχάσει.

Πάντως οι πλούσιες ποδοσφαιρικές του παραστάσεις σε συνδυασμό με τις ικανότητες του αναμένεται να προσδώσουν ξεχωριστό χρώμα στην μεσοεπιθετική γραμμή των πρασίνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ