aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑH ερώτηση της ΟΥΕΦΑ για το γκολ του Γκόμεθ και το γκάλοπ με Ρουφ

H ερώτηση της ΟΥΕΦΑ για το γκολ του Γκόμεθ και το γκάλοπ με Ρουφ

Μέσα σε δύο βδομάδες καταρρίφθηκε δύο φορές το ρεκόρ επίτευξης τέρματος από μακρινή απόσταση στο Γιουρόπα Λιγκ και η ΟΥΕΦΑ έθεσε στους αναγνώστες της το ερώτημα ποιο από τα δύο τέρματα ήταν το καλύτερο.

Στην πρεμιέρα των ομίλων της διοργάνωσης ο Κεμάρ Ρουφ της Ρέιντζερς σκόραρε από τα 49,9 μέτρα στη νίκη των Σκωτσέζων επί της Σταντάρ Λιέγης με 2-0 και τοποθέτησε τ’ όνομά του στην κορυφή της σχετικής λίστας. Ο προπονητής του, ο μεγάλος Στίβεν Τζέραρντ, έκανε λόγο για γκολ παγκόσμιας κλάσης. «Είναι το πιο όμορφο γκολ που έχω δει στη ζωή μου σε ζωντανή μετάδοση», είπε ο θρύλος της Λίβερπουλ.

Μία βδομάδα αργότερα το ρεκόρ του 27χρονου ποδοσφαιριστή καταρρίφθηκε. Ο Τζόρντι Γκόμεθ έκανε την ποδοσφαιρική Ευρώπη να στρέψει το βλέμμα στην Κύπρο, αφού το γκολ του στο 29’ του αγώνα με την Αϊντχόφεν από τα 56 μέτρα είναι ιστορικό. Ο Καταλανός της Ομόνοιας είναι ο ποδοσφαιριστής με την επίτευξη του πιο μακρινού γκολ στην ιστορία της διοργάνωσης.


«Δύο αγώνες, δύο γκολ πίσω από τη μεσαία γραμμή. Ποιος το έκανε καλύτερα;», ερωτά σε γκάλοπ που τρέχει στο twitter η ΟΥΕΦΑ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ