aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑH απάντηση της Ομόνοιας αν τέθηκε θέμα Ολίβα

H απάντηση της Ομόνοιας αν τέθηκε θέμα Ολίβα

Oι ήττες από ΑΕΚ και Απόλλωνα «ταρακούνησαν» τη διοίκηση της Ομόνοιας. Ναι μεν στο τριφύλλι αναγνωρίζουν ότι η «κτίζεται» νέα ομάδα που χρειάζεται χρόνο και υπομονή ώστε να φτάσει στο επίπεδο απόδοσης που τη θέλει ο κόσμος της, εντούτοις από την άλλη αναγνωρίζουν τις αδυναμίες που παρουσιάζει.

Άλλωστε, τα δύο γκολ ενεργητικό σε τέσσερις αγώνες, αποτελεί αρνητική επίδοση πολλών δεκαετιών που δεν τιμά κανένα στο «Ηλίας Πούλλος». Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα είναι ήδη υπό πίεση και σαφώς τα αμέσως επόμενα αποτελέσματα της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα θα είναι καθοριστικά για το μέλλον.

Οι πράσινοι βάζουν ψηλά τον πήχη των προσδοκιών και των απαιτήσεων, τονίζοντας ότι όλοι είναι υπό διαρκής αξιολόγηση χωρίς, φυσικά, να παραγνωρίζονται τα θετικά στο οικοδόμημα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Διαβάστε επίσης: Γκάφες, χαμένο πέναλτι και νίκη με ανατροπή για την Ομόνοια

Αναλυτικά οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέα Δημητρίου

«Το έχουμε πει αρκετές φορές, το επαναλαμβάνουμε και τώρα. Το κλειδί για να μπορέσουμε να επιτύχουμε, είναι η διαρκής αξιολόγηση. Όλοι είναι κάτω από διαρκή αξιολόγηση, είτε στα πρόσωπα, είτε στις διαδικασίες. Αυτό είναι απαραίτητο εργαλείο για να βελτιωνόμαστε ως ομάδα και οργανισμός. Περιμένουμε από όλους, μέσω της δουλειάς τους, να οδηγούν την Ομόνοια σε πορεία υλοποίησης των στόχων της. Η διοίκηση είναι εκεί για να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια. Να συμπαραστέκεται και να υποστηρίζει. Παράλληλα, αξιολογεί τα αποτελέσματα, λαμβάνει υπόψη όλες τις παραμέτρους και αναλόγως προχωρεί. Πάντοτε με γνώμονα τη συνεχή βελτίωση, σε όλα τα επίπεδα.  Ξεκάθαρα λέμε πως θέλουμε ο κόσμος να παραμείνει απαιτητικός. Να έχει ψηλά τον πήχη. Να θέλει νίκες και καλές εμφανίσεις. Μόνο αν είμαστε απαιτητικοί, θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Πιστεύουμε πως αυτό που προκάλεσε περισσότερες συζητήσεις δεν ήταν το τελικό αποτέλεσμα στον αγώνα με τον Απόλλωνα, καθώς ο κόσμος αναγνωρίζει ότι η ομάδα είναι καινούργια και χρειάζεται χρόνο, αλλά η αγωνιστική εμφάνιση. Όπως εμείς, έτσι και ο κόσμος περίμενε κάτι καλύτερο. Θα πρέπει ωστόσο να είμαστε προσεκτικοί, να μην φτάνουμε στον μηδενισμό. Μπορεί αυτή τη στιγμή να συζητάμε για το αγωνιστικό, όμως υπάρχουν άλλα εξίσου σημαντικά ζητήματα, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις ταλαιπωρούσαν την Ομόνοια περισσότερο από το αγωνιστικό, που βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο. Μιλούμε για την ευρύτερη υποστήριξη της ποδοσφαιρικής ομάδας, την οικονομική σταθερότητα, ζητήματα που αφορούν οργάνωση, στελέχωση και πειθαρχία».

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: Απίστευτη γκάφα Μεχίας και γκολ Ερμή στο φιλικό με την Ομόνοια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ