aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΓΣΠ: «Συμμορφώθηκε πλήρως η Ομόνοια – Εξοφλήθηκαν τα οφειλόμενα και αποσύρθηκαν οι διάφοροι ισχυρισμοί»

ΓΣΠ: «Συμμορφώθηκε πλήρως η Ομόνοια – Εξοφλήθηκαν τα οφειλόμενα και αποσύρθηκαν οι διάφοροι ισχυρισμοί»

Η παραχώρηση του σταδίου του ΓΣΠ στην εταιρία Ομόνοιας, για τους ευρωπαϊκούς αγώνες, έγινε μετά από την συμμόρφωση των πρασίνων στις υποχρεώσεις τους, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΣ του ΓΣΠ.

Όπως τονίζει στην ανακοίνωση του το ΔΣ του ΓΣΠ, η παραχώρηση έγινε μόνο μετά που εξόφληθηκαν από την Ομόνοια οι υποχρεώσεις της, και αφού αποσύρθηκαν οι διάφοροι ισχυρισμοί που προκάλεσαν το πρόβλημα.

Για τις εγχώριες διοργανώσεις συμφωνήθηκε όπως γίνουν νέες συναντήσεις εντός της εβδομάδας.

Η ανακοίνωση του ΓΣΠ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Π., φέρει σε γνώση των μελών του τα ακόλουθα σε σχέση με την παραχώρηση του Σταδίου στην εταιρεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η παραχώρηση έγινε μόνο για τους Ευρωπαϊκούς αγώνες και αφού η εταιρεία συμμορφώθηκε πλήρως στις συμβατικές της υποχρεώσεις.

Για τις εγχώριες διοργανώσεις συμφωνήθηκε όπως γίνουν νέες συναντήσεις εντός της εβδομάδας. Ο Γ.Σ.Π. αποδέχθηκε να συζητήσει το όλο θέμα μόνο αφού εξοφλήθηκαν από την ΟΜΟΝΟΙΑ οι υποχρεώσεις της, και αφού αποσύρθηκαν διάφοροι ισχυρισμοί που προκάλεσαν το πρόβλημα.

Προς γνώσην και πάλι του φίλαθλου κοινού ο Γ.Σ.Π. επαναλαμβάνει ότι αποτελεί καταπίστευμα. Αναγέρθηκε κατόπιν ανταλλαγής του παλαιού Σταδίου με την Κυπριακή Δημοκρατία, επί Κυβερνήσεως Γιώργου Βασιλείου.

Το παλαιό Γ.Σ.Π αποκτήθηκε κατόπιν εισφορών των μελών του, αλλά κυρίως λόγω δωρεάς των μεγάλων ευεργετών Αντωνίου και Ευγενίας Θεοδότου, γι’ αυτό και από το 1934 έχει μετονομαστεί σε Στάδιο Γ.Σ.Π. Ευγενίας και Αντωνίου Θεοδότου.

Ο Γ.Σ.Π. έχει πέραν των 700 μελών και πέραν των 1000 αθλητών. Είναι Γυμναστικός Σύλλογος που προάγει τον αθλητισμό. Αθλητές του προβάλλουν την Κυπριακή Δημοκρατία και υψώνουν την σημαία της σε όλα τα στάδια του κόσμου. Αθλητές του συμμετείχαν και συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τεράστιες επιτυχίες. Διατηρεί ακαδημίες στίβου όπου εκατόνταδες παιδιά κάθε απόγευμα εντελώς δωρεάν γυμνάζονται στις εγκαταστάσεις του.

Σαν καταπίστευμα υποβάλλει εξελεγμένους λογαριασμούς μέσω μεγάλου λογιστικού οίκου στους αρμόδιους φορείς, τους οποίους κοινοποιεί στα μέλη του και αναρτά σην ιστοσελίδα του.

Όλες οι ενέργειες του Γ.Σ.Π. είναι στα πλαίσια της διαφάνειας γι’ αυτό και στα 127 χρόνια της ιστορίας του έχει τιμηθεί από όλο τον αθλητικό κόσμο.

Αυτά τα ολίγα και για περισσότερη γνώση της ιστορίας του Γ.Σ.Π. μπορεί κάποιος να διαβάσει το έργο που κυκλοφόρησε για τα 125 χρόνια του Γ.Σ.Π.

Για όλες τις εκδηλώσεις του Γ.Σ.Π., αποστέλλεται μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο στα μέλη του και σε όλους τους φορείς που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Ο Γ.Σ.Π. ουδέποτε ήλθε σε αντιπαράθεση με τα σωματεία που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του, αλλά αντίθετα πάντοτε τα βοηθά ώστε να μπορούν να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες στους οπαδούς τους. Αυτό έχει επιβεβαιωθεί επανειλημμένα από την UEFA, η οποία χρησιμοποίησε το στάδιο πολλές φορές για συναντήσεις ομάδων διαφόρων χωρών όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Ο Γ.Σ.Π. θα συνεχίσει την πολυδιάστατη προσφορά του πάντοτε στα σωστά αθλητικά πλαίσια μακρυά από οπαδικές φωνές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ