aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«ΓΣΠ και Ομόνοια έδειξαν σοβαρότητα και υπευθυνότητα»

«ΓΣΠ και Ομόνοια έδειξαν σοβαρότητα και υπευθυνότητα»

Σοβαρότητα και υπευθενότητα έδειξαν τόσο το ΓΣΠ όσο και η Ομόνοια, ώστε να βρεθεί λύση στο όλο ζήτημα που προέκυψε σύμφωνα με δηλώσεις του εκ των αντιπροέδρων της ΚΟΠ Νικ Νικολάου στον SuperSport FM.

Όπως τόνισε, έγινε ένα πρώτο βήμα και πλέον θα συνεχίστουν οι διαπραγματεύσεις για το κυπριακό πρωτάθλημα.

Όσα δήλωσε ο Νικ Νικολάου:

Για το θέμα Ομόνοιας/ΓΣΠ: «Είμαστε ανακουφισμένοι μετά και την χθεσινή εξέλιξη. Έγινε ένα πρώτο βήμα και πιστεύω ότι μπορούν να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις αναφορικά για το Κυπριακό πρωτάθλημα. Ως θεματοφύλακες κάναμε παρέμβαση για να βρεθεί λύση για τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια της Ομόνοιας. Ήταν καθήκον και υποχρέωση μας και μέσα από διαβουλεύσεις πετύχαμε μια θετική εξέλιξη. Το Κυπριακό ποδόσφαιρο έχει κάνει σημαντικά βήματα και η Ομόνοια θα έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί στο ΓΣΠ.

Νομίζω ότι και οι δυο πλευρές έδειξαν μια σοβαρότητα και υπευθυνότητα και βρέθηκε η λύση στο όλο ζήτημα με τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Έδειξαν μια στάση που τους τιμά ιδιαίτερα. Για το καλό του Κυπριακού ποδοσφαίρου έγινε η πιο σωστή κίνηση που έγινε με την στήριξη της ΚΟΠ και του Κ. Κούμα που απουσιάζει. Η ουσία ότι επιτευχθηκε συμφωνία για τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα από δυο πολύ μεγάλους οργανισμούς και αυτό έχει σημασία».

Για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα: «Σημαντικό το γεγονός ότι ο κόσμος επιστρέφει στα γήπεδα με πληρότητα 75% και το βλέπουμε στο Γιούρο με την παρουσία φιλάθλων. Από την άλλη είναι αβέβαιη η κατάσταση με την έξαρση και ας ευχηθούμε να μην επηρεάσει. Η μεταδικότητα της νέας μετάλλαξης είναι επικίνδυνη και ευχόμαστε να ξεπεραστεί για να μην παρουσιαστούν νέα προβλήματα για τις ομάδες μας και αναφέρομαι στα έσοδα που είναι σημαντικά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ