aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΓρηγόρη: «Έκαναν την Ομόνοια δημοφιλέστερη και μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου»

Γρηγόρη: «Έκαναν την Ομόνοια δημοφιλέστερη και μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου»

Κατά την εκδήλωση της Ομόνοιας στο ΓΣΠ για να γιορταστεί η κατάκτηση του κυπέλλου, μίλησε ο αναπληρωτής πρόεδρός της, Δημήτρης Γρηγόρη:

«Καταρχάς ένα μεγάλο ευχαριστώ στα άτομα που εργάστηκαν σκληρά για αυτή την εκδήλωση και στον πρόεδρο Σταύρο Παπασταύρου που έφερε ξανά την Ομόνοια σε πρωταγωνιστική πορεία. Μας βλέπει ζωντανά από το live streaming. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σας βλέπουμε εδώ, η εκδήλωση είναι αφιερωμένη σε εσάς. Μια μέρα όλο Ομόνοια για μικρούς και μεγάλους. Ξεκινήσαμε με fan day και συνεχίζουμε με το κύριο μέρος. Θα τιμήσουμε την πρωταθλήτρια 1992/93, θα παρουσιάσουμε το φετινό ρόστερ και τις νέες εμφανίσεις, θα σβήσουμε την τούρτα για τα γενέθλια και θα απολαύσουμε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Πέρσι τέτοια εποχή τιμήσαμε την πρωταθλήτρια ομάδα του 1987. Σήμερα του 1993. Πού θέλω να καταλήξω; Την ιστορία μας πρέπει να τη δοξάζουμε, να λέμε ευχαριστώ στους ανθρώπους που με τις θυσίες τους έκαναν την Ομόνοια αυτό που είναι σήμερα, τη δημοφιλέστερη και μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου.

Σήμερα άρχισε η προετοιμασία μιας σεζόν με μεγάλα κίνητρα. Οι στόχοι δεν μπορούσαν να είναι διαφορετικοί, οι εγχώριοι τίτλοι και η διάκριση στην Ευρώπη. Να συνεχίσουμε δυνατά την πρόοδο της Ομόνοιας. Τα τελευταία χρόνια κάναμε σημαντικά βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Κατακτήσαμε τρεις τίτλους, τερματίσαμε πρώτοι το 2019/20, αναδείξαμε νεαρούς και έπεται συνέχεια. Παίξαμε δύο φορές σε ομίλους κι ετοιμαζόμαστε για την τρίτη φορά. Είμαστε ένας καλά οργανωμένος, δομημένος και φερέγγυος οργανισμός με τον οποίον όλοι θέλουν να συνεργάζονται, θέλουμε να το συνεχίσουμε.

Για αυτή τη νέα σεζόν θέλουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή. Αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε όλοι μαζί από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο αγώνα, σε γεμάτα γήπεδα με παλμό, ένταση και πάθος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ