aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΓρηγόρη: «Αξιολογήθηκαν 100 προπονητές, καταλήξαμε εύκολα στον Λένον»

Γρηγόρη: «Αξιολογήθηκαν 100 προπονητές, καταλήξαμε εύκολα στον Λένον»

Εύκολη χαρακτήρισε την απόφαση της Ομόνοιας για πρόσληψη του Νιλ Λένον ο Δημήτρης Γρηγόρη. Μιλώντας στην παρουσίαση του Ιρλανδού προπονητή ο αναπληρωτής πρόεδρος των πρασίνων ανέφερε ότι αξιολογήθηκαν περίπου 100 βιογραφικά, αλλά η επιλογή του 50χρονου τεχνικού ήταν εύκολη.

Οι δηλώσεις

«Η Ομόνοια έχει περάσει στην εποχή Νιλ Λένον. Νιώθουμε αισιόδοξοι για την επιλογή που έχουμε κάνει. Πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις που θέσαμε. Στις συναντήσεις με την ομάδα προγραμματισμού διαπιστώθηκε πλήρης ταύτιση στα θέλω και πιστεύω μας. Αξιολογήθηκαν γύρω στα 100 ονόματα, ακολούθως καταρτίσαμε μια λίστα και εύκολα καταλήξαμε στον κ. Λένον.

Διαθέτει ισχυρή προσωπικότητα, έχει κάνει πρωταθλητισμό. Κατέκτησε τίτλους, δούλεψε υπό συνθήκες πίεσης και τα πήγε εξαιρετικά σε όλες της ομάδες. Διαχειρίστηκε σωστά ποδοσφαιριστές και ανέδειξε νεαρούς. Αν προσθέσουμε και το γεγονός πως θέλησε να δουλέψει στην Ομόνοια, καταλαβαίνουμε γιατί καταλήξαμε σε αυτόν. Ευχαριστούμε τον εκπρόσωπο του προπονητή μας για την άψογη συνεργασία. Καταλήξαμε σε συνεργασία με τον Πάρκερ για την θέση του βοηθού προπονητή, τον αναμένουμε τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Η επιτυχία είναι υπόθεση όλων, ο καθένας από την δική του θέση για να πετύχει η Ομόνοια. Στόχος είναι η κατάκτηση του κυπέλλου, αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες. Όμως θα κάνουμε ότι μπορούμε. Η κατάκτηση του κυπέλλου είναι μη διαπραγματεύσιμος στόχος, το ανέφερε και ο προπονητής μας χθες στους ποδοσφαιριστές μας. Ο Λένον έχει ολοκληρωμένη άποψη για τους παίκτες ατομικά και την ομάδα μας. Έχει μελετήσει το υλικό μέσω βίντεο. Τον καλωσορίζουμε και θα είμαστε δίπλα του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ