aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΓράφουν για Μαυρία και λιγότερα από €100.000, τίποτα επίσημο στην Ομόνοια

Γράφουν για Μαυρία και λιγότερα από €100.000, τίποτα επίσημο στην Ομόνοια

Το όνομα του Χάρη Μαυρία είναι ένα από εκείνα που κυκλοφορούν στο μετεγγραφικό ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού τις τελευταίες ημέρες και παρόλο που η θέση της Ομόνοιας είναι πως δεν υπάρχει κάτι επίσημο μέχρι στιγμής, τα ελλαδικά ΜΜΕ εξακολουθούν να συντηρούν το θέμα.

Μάλιστα, νέο ρεπορτάζ, αυτή τη φορά από την ιστοσελίδα «SDNA» που επικαλείται κυπριακές πηγές, κάνει λόγο για τα χρήματα που θα έβαζαν την Ομόνοια στη διαδικασία να συζητήσει προτάσεις για την πώληση του Μαυρία, την στιγμή που επαναλαμβάνουμε πως από πλευράς «πρασίνων» της Λευκωσίας δεν επιβεβαιώνεται πως έγινε οποιαδήποτε επαφή με τον Αθηναϊκό σύλλογο.

Η ιστοσελίδα «SDNA» αναφέρει μεταξύ άλλων τα ακόλουθα: «Κυπριακές πηγές μετέφεραν στο SDNA πως στην Ομόνοια θα έμπαιναν στη διαδικασία να συζητήσουν προτάσεις για την πώληση του Μαυρία, ακόμα και με ένα χαμηλό αντίτιμο κι αρκετά πιο χαμηλά από τα 100 χιλιάρικα. Κάτι που ασφαλώς και βολεύει τον («μνημονιακό») Παναθηναϊκό, απ’ την στιγμή που αποφασίσει να περάσει στο… παρασύνθημα για την απόκτηση του Έλληνα αμυντικού. Ο Μαυρίας έχει συμβόλαιο με την Ομόνοια μέχρι το 2021, με ετήσιες αποδοχές κοντά στις 150.000 ευρώ. Χρήματα που δεν ξεφεύγουν σε καμία περίπτωση απ΄τα οικονομικά «κυβικά» του Παναθηναϊκού. Όσο για τα «θέλω» του ποδοσφαιριστή; Δεν «καίγεται» να συνεχίσει στο κυπριακό πρωτάθλημα και δεν αντιμετωπίζει αρνητικά την προοπτική της επιστροφής στην ομάδα που «έφτιαξε» το όνομά του και έχει πάντα στην καρδιά του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ