aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΓράφουν... για Κλωναρίδη

Γράφουν… για Κλωναρίδη

Το καλοκαίρι απασχόλησε την Ομόνοια, αλλά επέλεξε τη Γαλλία και τη Λανς. Ο λόγος για τον Βίκτορα Κλωναρίδη. Διαβάστε τι σημειώνει το Contra.gr για την παρουσία του Ελλαδίτη άσου και θα διαπιστώσετε πως η πορεία του πάει από το κακό στο χειρότερο:

«Tο καλοκαίρι που μας πέρασε ο Βέλγος επιθετικός μετακόμισε στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας για λογαριασμό της Λανς, φέρνοντας στα ταμεία του Παναθηναϊκού λίγο πάνω από €100.000 και ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης.

Στο ξεκίνημα της περιόδου, ο 24άχρονος άσος πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής, όμως μετά την απόφαση του να αλλάξει… λουκ, άρχισε να μην παίζει σχεδόν καθόλου! Από το γνωστό μαύρο μαλλί, ο Βίκτορ πήγε στο γκρι αλά Μέσι, που όπως φαίνεται δεν είναι και τυχερό.

Στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος, ο άσος της Λανς έχει παίξει μόλις 50 λεπτά και δεν αποκλείεται, αν συνεχίσει έτσι, να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του το καλοκαίρι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ