aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΓνώριμη και έμπειρη λύση

Γνώριμη και έμπειρη λύση

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τελικώς… Λούκας Βύντρα! Ο Νταμπίζας κατέληξε σε μια γνώριμη και έμπειρη λύση. Σ’ έναν ποδοσφαιριστή που επιθυμούσε να φέρει από καιρό στην Ομόνοια, όμως το συμβόλαιο που διατηρούσε με τη Χάποελ Τελ Αβίβ αποτελούσε ανασταλτικό παράγοντα για να τον ντύσει στα πράσινα.

Ωστόσο, ο 35χρονος (5.2.1981) στόπερ έμεινε τελικά ελεύθερος από την ομάδα του Ισραήλ, κάτι που επιθυμούσε και ο ίδιος, με αποτέλεσμα να ανοίξει ο δρόμος ένταξής του στο «τριφύλλι».

Η υπομονή που επέδειξε ο τεχνικός διευθυντής των πρασίνων για την περίπτωση Βύντρα επέφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα, έστω και δύο μέρες πριν να εκπνεύσει η μετεγγραφική περίοδος. Με την παρουσία του Ελλαδίτη αμυντικού, η Ομόνοια προσθέτει σε μια γραμμή που έδειξε να «πονά», ποιότητα και εμπειρία, προσδοκώντας ότι θα αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα της ομάδας.

«Η Ομόνοια ανακοινώνει την κατ’ αρχήν συμφωνία με τον 35χρονο διεθνή Ελλαδίτη κεντρικό αμυντικό Λουκά Βύντρα, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στη Χάποελ Τελ Αβίβ, ενώ προηγουμένως φόρεσε τη φανέλα της Λεβάντε και του Παναθηναϊκού.
Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Κύπρο, θα περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων και θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές», ενημέρωσε χθες βράδυ το σωματείο.

Ο Λούκας Βύντρα είναι γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό της Κύπρου, κυρίως από την εννιάχρονη παρουσία του στον Παναθηναϊκό (2004-13), με τον οποίο μέτρησε 227 συμμετοχές στο πρωτάθλημα αλλά και στην Εθνική Ελλάδας (2005-15), τη φανέλα της οποίας φόρεσε 57 φορές. Ο ύψους 1.84μ. αμυντικός άρχισε την καριέρα του από τον Πανηλειακό (1999-2004), ενώ αγωνίστηκε και ως δανεικός στη Βέροια (2000-01).

Ο διεθνής άσος τη διετία 2013-15 φόρεσε τη φανέλα της Λεβάντε στην Α’ Κατηγορία της Ισπανίας, αποκτώντας και εμπειρία σ’ ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου. Απ’ εκεί βρέθηκε στη Χάποελ Τελ Αβίβ. Παρόλο που υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, το τερμάτισε στον πρώτο χρόνο και άνοιξε ο δρόμος ένταξής του στην ομάδα της Λευκωσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ