aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Γλυκοκοιτάζει» τον Βύντρα η Λαμία!

«Σενάριο για Λαμία και Βύντρα», γράφει η ελληνική ιστοσελίδα «Gazzetta.gr». Η νεοφώτιστη ομάδα της Super League μετά από την απόκτηση του Θανάση Παντελιάδη, όπως φαίνεται ίσως κινηθεί και για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, ο οποίος δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο στην Ομόνοια, της οποίας η διοίκηση ψάχνει τρόπο να τον αποδεσμεύσει αφού τέθηκε νωρίς εκτός πλάνου.

Το «διαζύγιο» ενδεχομένως να είναι «βελούδινο» για την ομάδα της Λευκωσίας, μόλις ο έμπειρος Ελλαδίτης στόπερ βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ασφαλώς, αν ευσταθεί το δημοσίευμα και τελικά επαναπατριστεί ο Βύντρα, θα πρόκειται για εξέλιξη-ανακούφιση στην Ομόνοια.

Αναλυτικά το δημοσίευμα: «Ο Βύντρα αν και έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με την Ομόνοια ψάχνεται για τα καλά για να γυρίσει στην Ελλάδα. Ο έμπειρος αμυντικός σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν θέλει μία ομάδα που να αγωνίζεται περισσότερο και όπου ουσιαστικά να είναι στα βασικά της πλάνα. Η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στην Ομόνοια έχει διαφοροποιήσει τα δεδομένα για τον Λουκά Βύντρα και έτσι κοιτάζει ξανά Super League. Ήδη έχει προκύψει πληροφόρηση για ενδιαφέρον της Λαμίας για την απόκτησή του αλλά και για σχετική κίνηση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ