aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΓκρέγκορι Σάββα: «Ήμουν εκεί, η τραγωδία της “θύρας 7” είναι μέσα μου»

Γκρέγκορι Σάββα: «Ήμουν εκεί, η τραγωδία της “θύρας 7” είναι μέσα μου»

Κατά τη συνέντευξή του στον Active (107,4 & 102,5) μέσω της εκπομπής «Βάλε ένα Γκολ», ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Σάββας Γκρέγκορι, ο οποίος αγωνίστηκε και στον Ολυμπιακό Πειραιώς, εξήγησε γιατί δεν μπορεί να διαλέξει ανάμεσα στις δύο ομάδες στο αυριανό μεταξύ τους παιχνίδι.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η αναφορά του στην τραγωδία στη «θύρα 7», όταν έχασαν τη ζωή τους 21 οπαδοί του Ολυμπιακού και 54 τραυματίστηκαν κατά τους πανηγυρισμούς για τη νίκη 6-0 επί της ΑΕΚ στις 8/2/1981.

Να σας ρωτήσουμε, γράψατε πρόσφατα, «Ολυμπιακό μου-Ομονοιάκκα μου, ίνταμπου να κάμω;». Τελικά αποφασίσατε;

-Περιμένω τον αγώνα, αλλά το μεγαλύτερο πλήγμα είναι να ραγίσει η καρδιά μου επειδή κάποιος από τους δύο δεν θα περάσει.

Ναι, μα κάποιοι λένε αν δεν ερχόσουν στην Ομόνοια δεν θα άνοιγε ο δρόμος για να παίξεις στον Ολυμπιακό…

-Άσε τους να λένε. Είμαι φίφτι-φίφτι. Έπαιξα και στις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός έχει τη «θύρα 7», ήμουν εκεί στην τραγωδία. Είναι μέσα μου αυτό. Έχουν τον καλύτερο κόσμο, αν δεν παίξεις μπροστά σε 30.000 κόσμο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» δεν καταλαβαίνεις. Επίσης η Ομόνοια έχει πίσω της τον Λαό με 20.000 κόσμο να φωνάζουν Ομόνοια-Λαός-Πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ